W
Elmas Üye
Bugun işe gitmedim 50 kere aradi yegenim, halacim su sorun cikti bu sorun cikti. Sal beni be kizim salllll dedim :d
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yaaa çok tatlııı.Bugun işe gitmedim 50 kere aradi yegenim, halacim su sorun cikti bu sorun cikti. Sal beni be kizim salllll dedim :d
beni yeğenin olarak kabul edersen forumda daha çok darlarım sözyaaa çok tatlııı.
ben de hala olup yeğenimin beni darlamasını istiyorum yaaaa.: ))))
senin gibi bir yeğen?beni yeğenin olarak kabul edersen forumda daha çok darlarım söz
Ya cok kaos ortamli isyerim, bilgi islem gibi dusun her sorun bana geliyor, herkes 1 kere geliyorsa o yapisik ikiz gibi ensemde surekli, yolluyorum yine geliyor illa bi sorun buluyor bana sormak icin :d 3 kere sifresini unutani mal ilan ettigim ortamda bizimkisinin mouse kullanimi ile imtihan oluyorum o derece. Bilgisayar caginda bilgisayar ogrenememis universite ogrencisi diyorum kiziyor bana :dyaaa çok tatlııı.
ben de hala olup yeğenimin beni darlamasını istiyorum yaaaa.: ))))
kapı komşumuz ilk zamanlar çok ayarsız bir teyzeydi , çocukları da bunu dile getirmişti. Ama kendisine gül ata ata şimdi çiçek gibiyiz:pEv alma komşu al lafını boşa dememişler..
Kazasız belasız bir bayram geçiririz umarım..
Darısı başıma diyeyim.. .pkapı komşumuz ilk zamanlar çok ayarsız bir teyzeydi , çocukları da bunu dile getirmişti. Ama kendisine gül ata ata şimdi çiçek gibiyiz:p
adımın geçtiği yerlere etiketlenirsen sevinirim hakkımda ne konuşulduğunu bilmek isterim.bu forumda z kuşağı olarak bir sen bir onurcan var. geri kalanlar dinozor tayfa.
bana mı yazdın onu?ama bil bakalım ne eksik xd
hepimiz gül hanımın peşinden geliyoruz. ihtiyar heyetini etiketlemiş hahah@Plesk yaşından dem vurarak insanları ayrıştırma politikanı ve bu kaba davranışını kınıyorum
Değil mi @HosgeldinHarunAbi @No Pasaran