Peki peki97 mi? o kadar genç değilim maalesef. tansu çiller'in başbakanlığını görmüş kişileriz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Peki peki97 mi? o kadar genç değilim maalesef. tansu çiller'in başbakanlığını görmüş kişileriz.
para yok 2 kilo kurban eti gönderirim kardeşim xdBayram harçlığı için iban atıyorum dm’den…
Sen kimleri gördünlsnemoje abdulhamidi bile görmüş
tomris hatunu gördüm meselaSen kimleri gördün
Kusacaktım yalanına da söylediklerin muazzam kişiler sinirlendim sanatomris hatunu gördüm mesela
oğuz kağan falan
NE SANDINKusacaktım yalanına da söylediklerin muazzam kişiler sinirlendim sana
Ben senin dediğin uygulamalardan tamamen çekildim bro, forumların falan o bahsettiğin ibareleriyle hiç ilgim olmadı. Yazdım, çizdim, çıktım hep! İşin illegal kısımlarında hep vardım ama piyasaya çıkmamış filmleri, MP3'leri bulur çıkarırdım. Bu işin adminliğini bile yaptım, bizden geçti artık.Şimdi Yunus
Son zamanlarda yaklaşık son 5 yılı aşkın illegal işlerle alakayı kaldırdım. Ancak son dönem sanırım 3 ay içinde yeni kurmuş Oyun sitesinin arşiv listesini daha geniş tutmam lazım. Bunun içinde Steamın çekilmesiyle U dönüşü yaparak Crack yüklemek istiyorum, mesela sekiro indirmek istiyorum fitgirl diye tanınan bir site var orası %100 güvenilirmiş ama şunuda unutmamak lazm lisansız ürünlerin kullanımıda yeni düzenlenmeye göre yasak.
Gerçi şimdı crack indirmeyen mı var orasıda ayrı ama yinede tedbirli olmakda fayda var.
@Thalassa uhumm kim ooo

ulan dün anlığa atacağım fotoğrafı buraya atmışım