İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Polen balonunun içinden çıkıncada gözlerini açamıyormuşcasına bir gün.

Benim burç işleri karışık ama bu polen işlerinin tarafı belli gözler, burun, hapşırık falan. Sprey hapşırığı engelliyor ama gözlere damla falan hak getire. Yaşam kalitenizi yerle yeksan ediyor. Yapacak bir şey yok çekiyoruz bu derdi.

Senin de 1.9 doğum günün değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum öyle kalmışsın aklımda sjsjsj
Bu sene burnuma değil de gözlerime felaket vuruyor ya ona da bir türlü çare bulamadım
Bu sene cok hapsi hupsu yok evden çıkmadığım için belki de engelliyor ama gözler garip
Şimdi bi de doktorlar var bu hafta Full sanırım cekik gözlerle gidecegim oralara kendime gelemiyorum bi sjsjs belki bi tane doktor yardim
Eder bu halime sjsj göz damlası dışında

Senin de 1.9 doğum günün değil mi ben mi yanlış hatırlıyorum öyle kalmışsın aklımda sjsjsj
Bu sene burnuma değil de gözlerime felaket vuruyor ya ona da bir türlü çare bulamadım
Bu sene cok hapsi hupsu yok evden çıkmadığım için belki de engelliyor ama gözler garip
Şimdi bi de doktorlar var bu hafta Full sanırım cekik gözlerle gidecegim oralara kendime gelemiyorum bi sjsjs belki bi tane doktor yardim
Eder bu halime sjsj göz damlası dışında
Cıx değil 23.8 benim aman her yerde farklı Allahtan çok önemsemiyorum burç falan.p
Rüzgarlardan dolayı benimde gözler maalesef, gözlük bir nebze fayda sağlıyor ancak yanlar açık olunca etkileniyor yine. Kaskla gezmiyorsan yandın. Tüm doktorların acil bir durum olmadıktan sonra evden çıkma cümlesi ile bitiyor her buluşma jkhjk Damla kullan mutlaka ve ovalamamak gerek, gözler önemli.

Cıx değil 23.8 benim aman her yerde farklı Allahtan çok önemsemiyorum burç falan.p
Rüzgarlardan dolayı benimde gözler maalesef, gözlük bir nebze fayda sağlıyor ancak yanlar açık olunca etkileniyor yine. Kaskla gezmiyorsan yandın. Tüm doktorların acil bir durum olmadıktan sonra evden çıkma cümlesi ile bitiyor her buluşma jkhjk Damla kullan mutlaka ve ovalamamak gerek, gözler önemli.
Aaa :)
Ama
Tatlı tatlı kasinirken ovalamamak çok zor ya hep beceremiyorum yani :D

Ay tövbe tövbeeeee koltukta sizmisim yine sacma sapan rüyalar gördüm ya banane bunlardan :liv:

Bugün yiyip içip yatıyorsun oh, yarın da devam. Şöyle cumartesi, pazar tatil bir işte çalışmadım hiç :)
Eğitim vardı normalde bende yatmiyodum ama ektim iyi ettim canim kendim
Saka bi yana artik vücudum kaldirmiyo

Eğitim vardı normalde bende yatmiyodum ama ektim iyi ettim canim kendim
Saka bi yana artik vücudum kaldirmiyo
Ülkenin genelinde mental bir yorgunluk var, kötü enerji herkese sirayet ediyor. Çevrene bak, sokağa bak, insanların yüzleri çoğunlukla somurtkan, herkes gergin ve kaygılı. Ülkece Survivor hayatı yaşıyoruz. Tüm olumsuzlukların içinde olmamıza rağmen yine de pozitif olmaya çalışmak gerekiyor.
Eğitim işlerini de hiç sevmem, havacılık sektöründe çalışırken bıkmıştım.

ez de hez dikim - seni seviyorum
Bir gün konsolosdayiz dogu tarafından insanlar vardı tabi haliyle herkes kendi dilinde sohbet ediyor sjsjs erkek adasıma ez de hez dikim dedim baka kaldı :D neler biliyon Baska Ecem hanim demez mi sjsjs bu yetmez mi dedim gülüstük yeter dedi sjsjsj
Aklıma gelene bak suan gidip uyu djgkg
İyi geceler forumsal

Ülkenin genelinde mental bir yorgunluk var, kötü enerji herkese sirayet ediyor. Çevrene bak, sokağa bak, insanların yüzleri çoğunlukla somurtkan, herkes gergin ve kaygılı. Ülkece Survivor hayatı yaşıyoruz. Tüm olumsuzlukların içinde olmamıza rağmen yine de pozitif olmaya çalışmak gerekiyor.
Eğitim işlerini de hiç sevmem, havacılık sektöründe çalışırken bıkmıştım.
İns okumussunuzdur Run bey..
Somurtkan sirin kolay yetismiyor kisacasi, ay ne cok konustum :p

Son düzenleme:
Geri