Bana cimri diyene bakSacma sapan oteller bile 3800 TL saka mi ya napcam ben bi hafta parkta yatarim artik xjcjf
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana cimri diyene bakSacma sapan oteller bile 3800 TL saka mi ya napcam ben bi hafta parkta yatarim artik xjcjf
Biliydim basima gelecegiiiiBana cimri diyene bak![]()
Parayı sen mi veriyorsun, yooo. En güzel yerde kal, sonuçta görevlendirilme. Ayrıca çok para, ölsem vermem. Cimrilik başka şey, keriz olmak başka.Biliydim basima gelecegiiii
Görevlendirmem sacma sapan bi ilce ya , deniz desen yok sehir desen degil 1 geceye de 3800 sov yani bence
Otel isine mi girsek
Ya adamin babasi vefat etmis, onun hassas noktasi uzerinden dalga gecerek sorular sormus bir fotografci. Vurusma olmus guya ama asil sebebin israil sorulari sorulurken bunun kafasini kapatarak tepki gostermesi oldugunu soyluyorlar.w nerdesin şu olayı anlat ya......... noldu bu hollandanın temcilsine yarı finalden sonra bi kadınla sürtüşmüş, araya polis falan girmiş, davalık olmuş, diskalifiye etmişler şimdi de........ hollanda basını ne diyor sen bilirsin........
x.com
x.com
w nerdesin şu olayı anlat ya......... noldu bu hollandanın temcilsine yarı finalden sonra bi kadınla sürtüşmüş, araya polis falan girmiş, davalık olmuş, diskalifiye etmişler şimdi de........ hollanda basını ne diyor sen bilirsin........
x.com
x.com

teşekkür ederim yosuncuum<3Düzeltildi![]()
çok fazla israil spekülasyonu dönüp duruyor valla ama pek umursanmıyor gibi çünkü benzer tavırları yunanistanla, finlerin temsilcileri de sergilemiş........ bu herif daha başka olaylara karışmış sanki......... neyse bu akşam kaos var demektir.........Ya adamin babasi vefat etmis, onun hassas noktasi uzerinden dalga gecerek sorular sormus bir fotografci. Vurusma olmus guya ama asil sebebin israil sorulari sorulurken bunun kafasini kapatarak tepki gostermesi oldugunu soyluyorlar.
abi gerçekten de....... conchita wurstun birinciliğinden sonra resmileşti resmen........ gay temsilciler çıkıyordu tamam ama bu sene hep abartmışlar, dakika başı sunuculardan gay şakası yiyoruz........ bi bildirim sesi dinlettiler, sonra güldü herkes, gaylerin date uygulamasının bildirim sesiymiş....... tatsız........
Ilk defa demi eurovizyon tarihinde bi diskalifiyeçok fazla israil spekülasyonu dönüp duruyor valla ama pek umursanmıyor gibi çünkü benzer tavırları yunanistanla, finlerin temsilcileri de sergilemiş........ bu herif daha başka olaylara karışmış sanki......... neyse bu akşam kaos var demektir.........![]()
tarihçesini bilmiyorum ama final adayının diskalifiye edilmesi ilginç...... resmi açıklama da yapılmadı sanırım, sana sormak istedik hollanda da neler konuşuluyor diye........Ilk defa demi eurovizyon tarihinde bi diskalifiye
Simdi haberlerde okudum sebebi ; "kameraya doğru tehditkar bir hareket" :d ilk basta fiziksel siddet diyorlardi.tarihçesini bilmiyorum ama final adayının diskalifiye edilmesi ilginç...... resmi açıklama da yapılmadı sanırım, sana sormak istedik hollanda da neler konuşuluyor diye........