İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Biliydim basima gelecegiiii :D
Görevlendirmem sacma sapan bi ilce ya , deniz desen yok sehir desen degil 1 geceye de 3800 sov yani bence
Otel isine mi girsek
Parayı sen mi veriyorsun, yooo. En güzel yerde kal, sonuçta görevlendirilme. Ayrıca çok para, ölsem vermem. Cimrilik başka şey, keriz olmak başka.

w nerdesin şu olayı anlat ya......... noldu bu hollandanın temcilsine yarı finalden sonra bi kadınla sürtüşmüş, araya polis falan girmiş, davalık olmuş, diskalifiye etmişler şimdi de........ hollanda basını ne diyor sen bilirsin........

w nerdesin şu olayı anlat ya......... noldu bu hollandanın temcilsine yarı finalden sonra bi kadınla sürtüşmüş, araya polis falan girmiş, davalık olmuş, diskalifiye etmişler şimdi de........ hollanda basını ne diyor sen bilirsin........

Ya adamin babasi vefat etmis, onun hassas noktasi uzerinden dalga gecerek sorular sormus bir fotografci. Vurusma olmus guya ama asil sebebin israil sorulari sorulurken bunun kafasini kapatarak tepki gostermesi oldugunu soyluyorlar.

Son düzenleme:

IMG_2759.jpeg

Bu ne abi kiralar almış başını gidiyor dükkanlara yanaşamıyorsun bile :(
fiyatı uygun olanlarda iş görmez tenha sokaklarda püfff

Ya adamin babasi vefat etmis, onun hassas noktasi uzerinden dalga gecerek sorular sormus bir fotografci. Vurusma olmus guya ama asil sebebin israil sorulari sorulurken bunun kafasini kapatarak tepki gostermesi oldugunu soyluyorlar.
çok fazla israil spekülasyonu dönüp duruyor valla ama pek umursanmıyor gibi çünkü benzer tavırları yunanistanla, finlerin temsilcileri de sergilemiş........ bu herif daha başka olaylara karışmış sanki......... neyse bu akşam kaos var demektir......... :emoji_nerd:

çok fazla israil spekülasyonu dönüp duruyor valla ama pek umursanmıyor gibi çünkü benzer tavırları yunanistanla, finlerin temsilcileri de sergilemiş........ bu herif daha başka olaylara karışmış sanki......... neyse bu akşam kaos var demektir......... :emoji_nerd:
Ilk defa demi eurovizyon tarihinde bi diskalifiye

Ülen hepiniz mi Ankara’dasınız jdjd Sıralanmışız geçici Ankara bebeleri olarak…

Dizi izlemeyi çok seven ben..
Bu aralar hiç dizi izleyesim gelmiyoooo güneş patladı diye mi acaba.. :p

Eyy iç anadolu bu kadar toz toprak içinde ağaçsız her yer taş içinde nasıl yaşıyonuz :s

Evde aseton yok diye Google amca ya
Girdim yok diş macunu sıkın ellere ovalayin
Yok deo sıkın ovalayin he cok oluyor gidiyor evet muhteşem :D tövbe Estağfirullah
Törpüledim tirnaklari annem manyak misin dedi tırnaksız kalacan yok seviyeyi bilince birsey olmuyor denenmistir sjsjsj bazen tırnak yaptırmaya gittigim de de öyle cikariyorum ki onlar da öyle çıkariyor neyse sjwjwj

tarihçesini bilmiyorum ama final adayının diskalifiye edilmesi ilginç...... resmi açıklama da yapılmadı sanırım, sana sormak istedik hollanda da neler konuşuluyor diye........
Simdi haberlerde okudum sebebi ; "kameraya doğru tehditkar bir hareket" :d ilk basta fiziksel siddet diyorlardi.
Aciklama yapmadi henuz.

Geri