Stockholm Sendromu
Elmas Üye
leyla hn, yeni müşteriniz oldum; kartım bugün teslim edildi. benden çekeceğiniz var.dflj sürekli soru sorar, danışırım artık........
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
leyla hn, yeni müşteriniz oldum; kartım bugün teslim edildi. benden çekeceğiniz var.dflj sürekli soru sorar, danışırım artık........
Hayırlı olsun.Bugün aşkımın doğum günüsüymüş oyyy…
Mesai saatleri disinda calismiyorum Stock Hanimcimleyla hn, yeni müşteriniz oldum; kartım bugün teslim edildi. benden çekeceğiniz var.dflj sürekli soru sorar, danışırım artık........
Ney?Hayırlı olsun.
Söz konusu bir erkek ise yalan aramak hata olur… kjkhkhkhkBu nasil bi yalan ya nasil bi yalan yakaladimmm ben var yaaa cok zekiyim cok
Naptın kız bana da anlat çabuk xjcfjdfjrAyyhh banlanmam an meselesi kjkjkjkjkjkj
Yok canim degil,Söz konusu bir erkek ise yalan aramak hata olur… kjkhkhkhk
Zira baştan ayağa yalan dolan hepsiii
Naptın kız bana da anlat çabuk xjcfjdfjr
Yok canim degil,
Amaaaa beni salak yerine niye koyuyolar ya ZaNa , uzaktan salak mi duruyorum acaba ajxcjdjj
Görüsünü bekliyorum sen dobrasin dogruyu dersin
abi slovenyanın solistinin kostümü ve içindekiler de konuşulmamış.................."Günlük Dozumuzu Alalım" konusunda Eurovision'da İspanya'yı temsil eden dansçıların konuşulmaması......
Yoo gercek degil cok sevdigim bi model sadece , yillardir ayni kisi avatar ,gene birtane bildiri var birtürlü bulamiyorum cinnet gecirsem yeridir
ben söyleyim bari
profilresmin gercekse uzakdan gözüktügü kadariyla pekde salak gibi durmuyon
Gerek yokzeyno kim
bende biraz görme salakligi var
hani burnunun ucunu görmez derler ya işte o tam ben
sen en iyisi son birkeredaha at
Gerek yok
Çok büyük eksiklik çok. Peki ya kimsenin sanki hiç yaşanmamış gibi Finlandiya hakkında hiçbir kelam etmemesi? Hepsi bir yana kimsenin beklemediği bir anda gelen yumurtalar.....abi slovenyanın solistinin kostümü ve içindekiler de konuşulmamış..................
ne kadar frikik yakalamaya çalışsam da fark ettim ki saklama kabı kapağı gibi bi şey varmış....... neyse belki asıl şovu finale saklamışlardır........Çok büyük eksiklik çok. Peki ya kimsenin sanki hiç yaşanmamış gibi Finlandiya hakkında hiçbir kelam etmemesi? Hepsi bir yana kimsenin beklemediği bir anda gelen yumurtalar.....