W
Elmas Üye
Amin Allahim amin, cumanin hayri ve bereketi uzerimize olsun melonun lensi cuk diye otursun Allahim cok amin....
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Geçmiş olsun kuzum endişelenme cukx oturacak enşallahbugün hiçbir şeye konsantre olamıyorum çünkü 3 gibi göz randevum var… ve o göz randevusunun dramını sadece yaşayanlar bilir. görmek için verdiğimiz çabaya bak, allahın bize şu mübarek günde daha premium kullarıymışız gibi davranması lazım. yaratmak dert değil de takibini doğru sağlasaydın keşke allahım, nys… bi de yeni yaşıma yeni cesaret-cesaret örneği deyince bensjsj- gemileri yakıp lens takmayı denicem. yarabbi sen büyüksün benim lensimi gözüme cuk oturt. amin…
ilk takıp , çıkartamadığındaaaa beni arayacağına eminimmmmmmmmmmm ve 20 dk kahkaha şov hazır ol..ben göz doktorunu körlüğüm ispatlandığı halde görüyorum diye ikna etmeye çalışmış bir insanım… lens konusunda ne maceralar olacak göreceğiz…
sabah boşuna sana da yazmadım ben, ne kadar lens kullanan arkadaşım varsa tek tek darladım… bilime değil arkadaşlarıma güvenirim çünkü sjsjj <3 bu marka en sevilenlerden herhalde. bakalım gözlerim hangi en iyiyi hak ediyor…ilk takıp , çıkartamadığındaaaa beni arayacağına eminimmmmmmmmmmm ve 20 dk kahkaha şov hazır ol..
Bu arada hadi en iyi lens markalarına bakalım benim gözüme oturan ve rahat ettiğim;
![]()
çok marka kullandım ama gözüm bunu sevdi:p

Puhahahahaha ıdkfkfkffl aynısını yaşadım kendimden emin şekilde söylüyordum doktor da hiç bozuntuya vermiyordu jdkdkdkckc kendi gözlüklerimi takınca acı gerçeklerle yüzleşmiştim hepsi yanlıştı hskdkdkdkdkldldldldben göz doktorunu körlüğüm ispatlandığı halde görüyorum diye ikna etmeye çalışmış bir insanım… lens konusunda ne maceralar olacak göreceğiz…
adam dereceyi ayarlarken görmem için işlem bittiğinde sen gördüğünü mü sanıyordun demişti de “görüyordum ben gayet” diye çok emin davranmıştım inatla… ki görüyordum hala arkasındayım sjsjjs, ne zaman gözlük verdi eski görme performansım gitti çünkü tembelliğe alıştı gözüm… üzülme bizim suçumuz değil, onlar kendine iş çıkarmak için bizi kör hissettiriyorlar…Puhahahahaha ıdkfkfkffl aynısını yaşadım kendimden emin şekilde söylüyordum doktor da hiç bozuntuya vermiyordu jdkdkdkckc kendi gözlüklerimi takınca acı gerçeklerle yüzleşmiştim hepsi yanlıştı hskdkdkdkdkldldldld
Görüyorum kes de!çok rencide edici bi an…
iyi gözünü kör etmemişsin garamuradgözünden lensi düşürmüş ama bunu fark edemeyip dolma oyar gibi gözünün içinde lens arayan BEN
Ekli dosyayı görüntüle 97486
çok güzel özetleme olmuş,beni anlayan,tanımlayan bir açıklama olmuş.çok teşekkür ederim.bende bu forum insanlarını sevip saygı duyuyorum.teşekkür ederim.Seninle 2019 ve forumun devrine kadar olan süre içerisinde aynı yönetimde bulunduk ki bunu yine bu başlık altında söylemiştim senin burada muhabbet ettiğin insanlar pek nadirdir ve tek paylaşım yaptığın yer ise sinema ve dizi katagorisi kolay kolay siyasi polemik veya herhangi bir tartışma içerisinde o dönem dahil şuana denk görmedim bununla beraber şuan ki yönetim içerisinde takdir ettigim kişilerden bir tanesi olduğunu belirteyim
Seninde bahsettigin gibi bir dönem gerek yönetim ve gerekse forumu tamamen bırakmıştın ve @X ( ibrahim )'in ricasını kırmayıp geri gelmiştin
Son olarak Bu tarz laf sokmalar sataşmalar her dönem olur ama özellikle sana yapılmasını diğer arkadaşlarında bahsettiği gibi şahsen bende anlamadım ama senin bunlara takılıp kalacağını tahmin etmiyorum çünkü emin ol şu forumda benim gözlemlediğim kadarıyla sevilen ve saygı duyulan bir kişiliğe sahipsin o yüzden sen bu tarz şeylere aldırış etme
"İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi, ulaştığı her şeyin nankörüdür."