İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Günaydın ponçikler...

Sabah, aç karnına yenilen elma; kanı temizler, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar.
✓ Uyumadan önce yenen elma, sindirimi düzenler, mideyi rahatlatır ve rahat uyumanızı sağlar.
✓ Biraz ekşi olan yeşil elma, midedeki bulantıyı alır ve midede asit dengesini düzenler.

Günaydın hanımefendi dün bir haber sitesinde okudum Van da iki mevsim bir arada yaşanıyormuş doğrumu acaba mesela van gölü çevresinde piknik vs yapılırken şuan ismini hatırlamadığım yerde yağış varmış.
Doğruluk payı varmı bunun
Van genel olarak yağışlı iki gündür ender bey

Van genel olarak yağışlı iki gündür ender bey
Doğrudur hanımefendi ben o haberi atayım size

Screenshot_20240503-090126_Chrome.jpg

Ya bu karikatüre telif işi çok can sıkıcı. Dün bir şeyler paylaşmıştım, bugün bulamıyorum. Sessiz sedasız silinmiş mesaj. Herhangi bir geribildirim yapılmadan hem de. Hoş değil, karikatür paylaşamayacaksam benim ne işim var burada.

Çeliktepe Cengizhan Lisesi karikatürü.jpeg

Ya bu karikatüre telif işi çok can sıkıcı. Dün bir şeyler paylaşmıştım, bugün bulamıyorum. Sessiz sedasız silinmiş mesaj. Herhangi bir geribildirim yapılmadan hem de. Hoş değil, karikatür paylaşamayacaksam benim ne işim var burada.

Ya 18+, küfür olur anlarım da karikatür yasaklamak çok komik.

umut sarıkaya telif atmıyordu sanırım. onun karikatürler muaf tutulmalı.

evet yasaklamak komik, telifinin 20 000 DOLARDAN başlaması daha komik, kişisel bildiri değil de forum duyurularına yazdık bura ya da yazmısımdır yasak diye. Hiç bir şekilde karikatür paylaşımı yapmayınız lütfen

Günaydın ponçikler...

Sabah, aç karnına yenilen elma; kanı temizler, vücuttaki toksinlerin atılmasını sağlar.
✓ Uyumadan önce yenen elma, sindirimi düzenler, mideyi rahatlatır ve rahat uyumanızı sağlar.
✓ Biraz ekşi olan yeşil elma, midedeki bulantıyı alır ve midede asit dengesini düzenler.

5 kilo elma alınca ben… afiyet olsun canım, kabuklarını soyup yastığının altına koyup yapacağın teste de az kaldı… ya tamam ya devam ya allah ve de bismillah.

Dünkü paylaştığın karikatür;

“Naber lan etik” : ddd

Ruyamda ikinci Edward'in vikingler tarafindan poposundan oldurulme anini gordum. Ben bu tarih isine ara vermeliyim akil saglimi kaybedicem....

Abi Penguen'in neredeyse mimik oynatmayan iki sahibi internetin dehlizlerini dahi arıyor karikatürlerine telif atmak için. Gerçi ben bu iki tipin karikatürünü komik sanıp paylaşanlara ceza verilmesini destekliyorum. İnternetten hemen her duruma uyacak meme, edit veya gif varken tutup da bu iki hiç komik tipi paylaşmak da ne bileyim...

Geri