Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Anti demokratik bence.Tamam anlıyorum sizi sevgili yönetim arkadaş grupları “Ayın üyesi” tayin ediyordu. Rahatsızlık verici geldi. Amenna da ;
Bu yeni sistem de saçma değil mi? Gece gündüz forum oyunu oynayıp, bir dolu mesaj atan mı daha çok katkı sunuyor foruma, belli başlı konularda fikir yazıları yazanlar, ya da farklı farklı konularda yazan, çizen, mizah yapanlar mı?
Getirilmesini ön gördüğünüz sistem de istismara açık, yarın “200 tane şarkı sözü” konusu açabilirim mesela.
Başka bir çözüm bulmanız lazım.

Kedye tokat atasım geldi. Çok çirkin jdjshhshshshhdARKADAŞLAR BU NİCKE BU YÜZE BU HÜRREM SAÇLI ÜYEYE İYİ BAKIN. ZİRA FORUMSAL TARİHİNDE HALKIN İRADESİYLE, DEMOKRASİYLE SEÇİLMİŞ SON ÜYEYİM…….. fldhdkfıfjfjk
(Uberküloz tarihe nasıl geçmek istersiniz videosu)
hiçç umrumda değil. Zaten 5 senede bi’ sıra geliyordu derdinize yanın oğhhkk cmcncnmcncvncnbbfjfhfh
gerçi böyle her ay da sıra gelebilir…
nE???
Ekli dosyayı görüntüle 97121
şimdi de bu yorumuna üzülcem öff .s.s.s.ss.sKedye tokat atasım geldi. Çok çirkin jdjshhshshshhd
Ayy kolesterolüm horon tepmeye başladı bile…kuyruk yağı kuşbaşı doğranıp soğanla birlikte közde pişirilip baharatlanarak yeniyormuş öyle etsiz metsiz, duymam bile yetti 3 tane stent takılmasına
Tamam anlıyorum sizi sevgili yönetim arkadaş grupları “Ayın üyesi” tayin ediyordu. Rahatsızlık verici geldi. Amenna da ;
Bu yeni sistem de saçma değil mi? Gece gündüz forum oyunu oynayıp, bir dolu mesaj atan mı daha çok katkı sunuyor foruma, belli başlı konularda fikir yazıları yazanlar, ya da farklı farklı konularda yazan, çizen, mizah yapanlar mı?
Getirilmesini ön gördüğünüz sistem de istismara açık, yarın “200 tane şarkı sözü” konusu açabilirim mesela.
Başka bir çözüm bulmanız lazım.

Beraberiz sezenim xdYarmagul birseyler donuyor canisi. Arkamda dur sen
Obur aya ayin uyesi LENA yi yapalim arkadaslar. Direnisin atesini yakiyorum. Arkamdan gelen yanimda duranlar replesin like lasin. Duyan duymiyana duyursun