İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 19 gün önce görüldü
Amerika’daki universitelerde gosteriler artmaya basladi. Polis, baskilari artiriyor. Bakalim durum nereye evrilecek…

Gün aşırı öğretim üyelerinin ve tabii ki öğrencilerin de gözaltı haberlerini okuyorum. Ben de gidişatı merakla takip ediyorum. Gidişat ve sonraki süreçle ilgili bir öngörün var mı?

hastayim hasta
canim hic birsey istemiyor

uyasam uyumasam yatsam yatmasam kendimle mucadele ediyom

• Üzgün
Tepkiler: W
Bir film vardi yarida kalmisti devamini izleyemedim, boyle zehirli yagmur yagiyor, herkes ölmeye basliyor, adam ailesini ozel bir yere kitliyor filan. Hatirlayan bilen var mi filmin ismini ?

Gün aşırı öğretim üyelerinin ve tabii ki öğrencilerin de gözaltı haberlerini okuyorum. Ben de gidişatı merakla takip ediyorum. Gidişat ve sonraki süreçle ilgili bir öngörün var mı?
Olaylar buyur gibi geliyor. Los Angeles’ta Israil taraftarlari, Filistin icin gosteri yapanlara saldirmis. Baris icinde yapilan gosterileri, sanki sorunlu taraf gibi gostermeye calisacaklar belli ki.

Ama Biden kesin kaybedecek bu secimi orasi kesinlesti. Tarihe de “genocide Joe” (soykirimci Joe) diye gececek. Kimsenin de Israil’e laf gecirememesi cok ilginx

Keşke kedi olsam iş yok güç yok sadece miyav miyav

Sanirim parayi degil de kisa mesafeyi sececegim. Simdiden planlama kismi bile yordu, tum enerjimi aldi :(

Geri