Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
müptelasıydım bi araArada denk geliyorum, bu muymuş adı. Öğrenmiş oldum. Teşekkürler.
Aa bir de emlak avcıları varmış ben ona denk gelmişim hep. Bunun formatı eğlenceliymiş ama. Oyun gibi.müptelasıydım bi ara
evi sattırmaya çalışanı tutuyordum hep.: ))
bir sürü versiyonu var. birinde yeniliyorlar sonra satıyorlar, diğerinde kiralık ya da satılık evleri gösteriyorlar. bunda yarışıyorlar, o yüzden uzun süre izledim.Aa bir de emlak avcıları varmış ben ona denk gelmişim hep. Bunun formatı eğlenceliymiş ama. Oyun gibi.
E bu durum fiyatlara etki ediyor mu peki ? Diyelim o evi alamadı ne oluyor fiyat mı değişiyor arz-talep dengesi nasıl işliyor ?bir sürü versiyonu var. birinde yeniliyorlar sonra satıyorlar, diğerinde kiralık ya da satılık evleri gösteriyorlar. bunda yarışıyorlar, o yüzden uzun süre izledim.
teklif veriyorlar, pazarlık yapıyorlar.E burum fiyatlara etki ediyor mu peki ? Diyelim o evi alamadı ne oluyor fiyat mı değişiyor arz-talep dengesi nasıl işliyor ?
Halimiz belli olmaz bir bakmışsın emlakçı olmuşum, izlenir.teklif veriyorlar, pazarlık yapıyorlar.
alıcı olmak daha eğlenceliHalimiz belli olmaz bir bakmışsın emlakçı olmuşum, izlenir.
E pazarlık yapılıyorsa tabili olur. Keşke bizde de olsa yarışa yarışa ev aldığımızı düşünsene. Aldık aldık yoksa karakolda kesin alırızalıcı olmak daha eğlenceli
bizde kanla biter o program.: )))E pazarlık yapılıyorsa tabili olur. Keşke bizde de olsa yarışa yarışa ev aldığımızı düşünsene. Aldık aldık yoksa karakolda kesin alırız![]()
rengini kıskanıyorkıyafet ve spor ayakkabılarımı paylaşmadığım için karımla kavgalıyız
banyo suyunda bulaşık yıkıyorlardı.dddCimriler programi vardi bide izlerken sinirlerim geliyordu sjsjs