Min
Altın Üye
laf söylemedik şimdi kışkırtma kadını bize karşı xd
ya tamam kahve içerken neden masaya illa bir şey koymak zorunda kalıyorsunuz kesin yeğenin oyuncağı o
bebe her yerde oyuncak arabasını arıyordur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
laf söylemedik şimdi kışkırtma kadını bize karşı xd
Ben yapay zekaya yazdırdım kfkfnfGünaydın ahali. Kendimce yeni bir diyet uydurdum ; Çerez diyeti. Akşama kadar sadece çerez yiyosun. Akşam da yemek yiyosun.
Dün denedim. Siz denemeyin :d
Bir şey diyim mi? Verileri doğru gir, değme diyetisyenlerden daha iyi yazıyor.Ben yapay zekaya yazdırdım kfkfnf
Devlette gittim diyetisyene verim almadım. Yapay zekaya yazdım yapmak istediğimi. Eksik kısmı düzeltiyor zaten. Protein eksik yumurta az falan filan işte.Bir şey diyim mi? Verileri doğru gir, değme diyetisyenlerden daha iyi yazıyor.
Ama ben artık fantazi arıyorum, kendimce bir şeyler deniyorum. Ya tarih yazıcam ya tarih olucam….
Baybay…Astrolojik olarak uygun diyet tarihi var. Kfkfkfj
Benimle çok güzel kahve içiliyorrrr..sadeyle kahve de içilmez fıtık eder adamı foto çekicem diye
foto çekmezsen sorun yok ama foto işleri girince uzuyor mesele ondanBenimle çok güzel kahve içiliyorrrr..
"Soru - Cevap" ve "Tuttu - Tutmadı" dışında pek oynadığım görülmemiştir.
yok benim işte ki masamlaf söylemedik şimdi kışkırtma kadını bize karşı xd
ya tamam kahve içerken neden masaya illa bir şey koymak zorunda kalıyorsunuz kesin yeğenin oyuncağı o
bebe her yerde oyuncak arabasını arıyordur
afiyet olsunyok benim işte ki masamhep duruyor seviyorum , oyuncaklarda var jajjalfklxk
Günaydın ponçikler
Kaybettiğimiz ruhumuza gelsin
Pambık eller cebe girer mi bilmem
Yav bari sen kıskanma başarılı kimliğimiNef bir soruya delice yazmis. Simdi beynimin en gereksiZ cookiesini devreye soktu ve ben gun boyunca delicee bir sevda delice bir tutku buuuu diye soylenirim bozuk plak gibi
Sana ne oluyor boyle, sarki soylemeler, yelken acmalar, kosmalar,djlik, bacak showlari....... var bi haller sende.......