İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 21 gün önce görüldü
Bir şey diyim mi? Verileri doğru gir, değme diyetisyenlerden daha iyi yazıyor.

Ama ben artık fantazi arıyorum, kendimce bir şeyler deniyorum. Ya tarih yazıcam ya tarih olucam….
Devlette gittim diyetisyene verim almadım. Yapay zekaya yazdım yapmak istediğimi. Eksik kısmı düzeltiyor zaten. Protein eksik yumurta az falan filan işte.
Astrolojik olarak uygun diyet tarihi var. Kfkfkfj

Adam herkesle kavgalı
Ceremesini biz çekiyoruz

Ben yine ne yemek yapsam diye düşünüyorum
Daha kahvaltı yapmadım

"Soru - Cevap" ve "Tuttu - Tutmadı" dışında pek oynadığım görülmemiştir.

Onlar sıkıcı Lefty. Eğlenceli olan üye grubu oyunu.

Hatta bazı üye gruplarının kendine göre jargonu falan var. Şov yapıyor diye bir şey mesela. Sen hiç şov yaptın mı?

laf söylemedik şimdi kışkırtma kadını bize karşı xd
ya tamam kahve içerken neden masaya illa bir şey koymak zorunda kalıyorsunuz kesin yeğenin oyuncağı o
bebe her yerde oyuncak arabasını arıyordur
yok benim işte ki masam :D hep duruyor seviyorum , oyuncaklarda var jajjalfklxk

yok benim işte ki masam :D hep duruyor seviyorum , oyuncaklarda var jajjalfklxk
afiyet olsun
geçen forumda biri "ben bir kahve gurmesi olarak" diye bir şey yazmıştı o geldi aklıma xd
bence türk milleti olarak kahveye fazla anlam yükleyip romantizm yapıyoruz.
sevmek içmek kısmına laf etmiyorum tabi.

Nef bir soruya delice yazmis. Simdi beynimin en gereksiZ cookiesini devreye soktu ve ben gun boyunca delicee bir sevda delice bir tutku buuuu diye soylenirim bozuk plak gibi

Günaydın ponçikler
Kaybettiğimiz ruhumuza gelsin

Pambık eller cebe girer mi bilmem

Sana ne oluyor boyle, sarki soylemeler, yelken acmalar, kosmalar,djlik, bacak showlari....... var bi haller sende.......

Nef bir soruya delice yazmis. Simdi beynimin en gereksiZ cookiesini devreye soktu ve ben gun boyunca delicee bir sevda delice bir tutku buuuu diye soylenirim bozuk plak gibi

Sana ne oluyor boyle, sarki soylemeler, yelken acmalar, kosmalar,djlik, bacak showlari....... var bi haller sende.......
Yav bari sen kıskanma başarılı kimliğimi :liv:

• sarılma
Tepkiler: W
Geri