İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
İçim karışık şu an, içimden çok şey söylemek geçiyor da birini bile söylemem ya. İçimde kalıp bana dert olsun hepsi minnoşlarım.

Sanal dünya ağırlıklı olarak şov dünyası zaten ve kendini ifade etmeye çalışırken de ister istemez şov yapmış oluyorsun. :)

Sürekli bilmem ne zamanın mevzularını gündeme getirip duran, o ban alsın bunun yasağı kalksın diye ortalığı inletenlere hiç öyle şeyler söylendiğini görmedim. Demek ki kendilerini ifade edemiyorlar.

iki yıl aktif olmayan gmail hesabını silmek nedir ya.. ona bağlı hesaplar da gitti. gmail senin yapacağın işe.

alınmış sanırım, aylardır içine dert olmuş. ümit özdağ'ın popüler olan güzel bir lafı var. işte ondan.

Sürekli bilmem ne zamanın mevzularını gündeme getirip duran, o ban alsın bunun yasağı kalksın diye ortalığı inletenlere hiç öyle şeyler söylendiğini görmedim. Demek ki kendilerini ifade edemiyorlar.
Forumda çok eskiden tanışanlar var ve bazı mevzuları bilemiyoruz. O sebeple bizler güzel şeylere ve kedilere kafa yoralım.

kitten-pounce-158906394-2000-8d4fa56377264aefa98b34b09534bfb9.jpg

Bir iki cümlelik hadi neyse de inanın kalabalık imzalar göz yoruyor

TV unitesi farkli modern basit birsey istiyorum surekli sacma sapan gosteriyor sunu alalim diye. Yine alamicaz galiba.....

Komsunun kizinin dugunu var... davet edilmistim ama katilasim gelmiyor su an.
Kapida kalabalik var davul- zurnali, iyi ki evde bulundugum araliklarda perdeleri acmadim... sfdgdt

İki bayram arası mıydı bayramda mıydı neydi düğün olmaz derlerdi yav ya da ben mi gtümden uydurdum bilmiyorum
Ahah bu soz cok yaygin ama dini olarak 1sakincasi yok.
Kulturel Batil inanislar mi desek bilemedim...

Ki bugunun ne ozelligi var ben en cok onu merak ettiydim cunku yakin cevrelerde de epeyce 1dugun gunu olusturulmus bugun... Afsgd

cumali dayımla kimle olacak kendi başıma xd
ya bir yorgunluk var sanki Kürtlerden dayak yemiş gibi hissediyorum her yerim ağırıyor
Irkçılık yapma olm ayıp dhxjndjdnd
Azərbaycanlılardan yemiş gibi hisset mesela çok iyi dayak atarım ;dd
Cumali dayının insta var mı ayrıca dhdjndkdmdk

Ahah bu soz cok yaygin ama dini olarak 1sakincasi yok.
Kulturel Batil inanislar mi desek bilemedim...

Ki bugunun ne ozelligi var ben en cok onu merak ettiydim cunku yakin cevrelerde de epeyce 1dugun gunu olusturulmus bugun... Afsgd
Bugün 4.günü bayramın herkes izindeyken hazır bayram modundan da çıkılıyorken çeyrekleri toplayalım mantığı olabilir bilemedim beynimin içinde zılgıt çekiyorlar şu an

Geri