İçim karışık şu an, içimden çok şey söylemek geçiyor da birini bile söylemem ya. İçimde kalıp bana dert olsun hepsi minnoşlarım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok yağ çok. Sağlıklı yağ da olsa yine de fazla yağ alıyorsun. Gereksiz. Ara öğün olarak yemek kâfi.Denemeyin desen de merak eden forum üyelerinin bazılarını acil servislik yapacaksın belli ki.![]()
Dediğin gibi hem yağlı hem de mide hassasiyeti olan kişilerde doğrudan ağrı yapacaktır.Çok yağ çok. Sağlıklı yağ da olsa yine de fazla yağ alıyorsun. Gereksiz. Ara öğün olarak yemek kâfi.
Sanal dünya ağırlıklı olarak şov dünyası zaten ve kendini ifade etmeye çalışırken de ister istemez şov yapmış oluyorsun.![]()
Forumda çok eskiden tanışanlar var ve bazı mevzuları bilemiyoruz. O sebeple bizler güzel şeylere ve kedilere kafa yoralım.Sürekli bilmem ne zamanın mevzularını gündeme getirip duran, o ban alsın bunun yasağı kalksın diye ortalığı inletenlere hiç öyle şeyler söylendiğini görmedim. Demek ki kendilerini ifade edemiyorlar.
Forumda çok eskiden tanışanlar var ve bazı mevzuları bilemiyoruz. O sebeple bizler güzel şeylere ve kedilere kafa yoralım.
![]()
Bayramda biraz fazla tatlı tükettim.Ya Lefty sen gercek olabilir misin 🥰
Kac mesajinin yerine ben cok degisik cumleler kurdum icimden, sendeki sakinlik nedir ya 🤗
Kimle dhxjdbjsnjdnefsimi terbiye ediyorum
Ahah bu soz cok yaygin ama dini olarak 1sakincasi yok.İki bayram arası mıydı bayramda mıydı neydi düğün olmaz derlerdi yav ya da ben mi gtümden uydurdum bilmiyorum
cumali dayımla kimle olacak kendi başıma xdKimle dhxjdbjsnjd
Irkçılık yapma olm ayıp dhxjndjdndcumali dayımla kimle olacak kendi başıma xd
ya bir yorgunluk var sanki Kürtlerden dayak yemiş gibi hissediyorum her yerim ağırıyor
Bugün 4.günü bayramın herkes izindeyken hazır bayram modundan da çıkılıyorken çeyrekleri toplayalım mantığı olabilir bilemedim beynimin içinde zılgıt çekiyorlar şu anAhah bu soz cok yaygin ama dini olarak 1sakincasi yok.
Kulturel Batil inanislar mi desek bilemedim...
Ki bugunun ne ozelligi var ben en cok onu merak ettiydim cunku yakin cevrelerde de epeyce 1dugun gunu olusturulmus bugun... Afsgd