İçinden Geçeni Söyle

Konu sahibi son olarak 20 gün önce görüldü
Bir yer daha yapalım dedik hergun bir yerde eksik çıkıyor ne bitmez dukkanmis bitsede kurtulsam rahata kavuşsam evin yolunu unuttum saat kaç oldu hala inşaat peşinde koşuyorum
Ama cidden guzel oluyor yorulmaya değer.

Vicdanına kadar eyeliner çeken kız gibi konu başlıklarına ön ek eklemeseniz mi? Göz tırmalıyor…

Ahey ahey… Bella podyumu bırakmış. ((

Şurda karikatür zevkimde kalmadı (((( hunimi taktım gidiyorum (((
bella hadid'in, cok cok begeniyorum karakter olarak da, podyumu ve mankenligi <belki kisa sureligine> birakmasi bizim icin olumsuz olsa da, onun icin iyi oldu. su an daha mutlu ve rahat oldugunu soyluyor. bir kac kisiden olusan arkadas grubu ve su anki partneriyle birlikte rahatca bir keyif yapip, sakince hayatini yasiyormus. koca amerika'da, kendi milleti filistinleri savunan cok az unlulerden birisi. kanye west tarafindan bile ovuldu bu konuda, bir sarkisinda :d

Ben gelince birilerinin huzuru bozuluyomus, bozulsun o zaman
Cünkü neden bozulmasin ki

• Hımm
Tepkiler: Sim
Bu hafta içi Kurban'ın İnsanlar ve Teoman'ın Teoman albümünü döndüre döndüre dinledim ve bu sabah sanki ilk defa dinliyormuş gibi yine Teoman albümünü açtım. Teoman Türk müziğinin başına gelmiş en güzel şeylerden birisi.

Friends'in 6. sezonu da bitiyor. Yaza kadar biter demiştim, olmadı. Bundan sonra Better Call Saul var, sonra Mozart'lı diziyi de bitiririm, başka yarım bıraktığım dizi kalmıyor.

Geri