~I Need You ~

• Kullanıcı CracK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
“ İnsan istiyor ki ; Birini sevdiği zaman,
O'nu hiç unutmak zorunda kalmasın. . ”

Artık başkasının gözlerinde aşk olacak, bir başka çift gözden kendine aşk diye baktıracaksın. Belki zaman gelecek, özleyeceksin. Ama unutma bunu; bu son ayrılık bizim için. Zamanla gelmeyecek bu giden. Terk etmek de sayılmaz bu. Sadece biraz mesafe... Aramıza başkasının girmesine müsaade edecek kadar, bizi; sen ve ben yapacak kadar bir mesafe... Biraz da sen özle...
Serkan Özel // Kapalı Gişe Yalnızlık

Kaybedeceksin! Ve bu kaybetme süresi belki bir hayat boyu sürecek, belki de yarın her şey düzelecek. Boş ver. Sen kaybetmekten korkma çünkü kaybetmekten korkmak, kazanmaktan vazgeçmektir. Vazgeçmeyeceksin. Aşk için, mutluluk için, iyi bir gelecek için, kısacası hayat için vazgeçmeyeceksin işte... Hem unutma! Bugün geç kaldığını düşündüğün şeylere yarın çok erken başlayabilirsin...

Çok uzun bir aradan sonra kendimi izlediğim anda, aşık olduğum insanın yüzünü görür gibi oluyorum. Her gün aynı şehrin, aynı sokaklarını eskitirken, istemeden kulak misafiri olduğum konuşmalarda ismini duyuyorum. Hemen hızlı hızlı adımlarla oradan uzaklaşıyorum. Başımı çevirip, o ismin sahibini aramaya bile cesaretsiz gözlerim. Ayaklarım, isminin geçtiği yerden uzaklaşırken, kulaklarım orada kalalım dercesine ismin sahibinden gelecek bir ses bekliyor. Ya sensen?
Serkan Özel // Sıcak Ayaz

Bana bakmaktan vazgeçinceye kadar sana bakacağım.

[Breathless]

Bir insanı tanımak, hayatında ilk kez gördüğün ve hayatına artık orada devam edeceğin bir şehri tanımak gibi değil midir biraz da hepimiz için? Her gün bir sokağını öğrenirsin. Bazen kaybolur, bazen de o şehri terk etmek istersin. Hatta bir süre sonra gittiğin yerlerde, o şehri özlediğini fark edersin. Evin olmuştur çünkü vazgeçemezsin...

Ve anladım ki hedeflerin için yürüdüğün o yol sevgiden geçmiyorsa, varacağın yer de seni mutlu etmiyor. Bu yüzden hedeflerin için sevgiden değil, sevgi için bazen hedeflerinden vazgeçmen gerekiyor…
Serkan Özel // Canın Sağolsun

Aklın seni yarı yolda bırakanlarda kalırken, gönlün de o yolda seni yarım bırakanlarda kalır...

Ben kırılan kalbime duâ sürerim geçer de;
sen kırdığın kalbin hesâbını,
kalbin sâhibine nasıl vereceksin?

Düşerken İki şeyi asla unutma!
Kimin seni ittiğini,
Ve kimin seni tutmadığını…
Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...

Ömrü bitene kadar sevmeli insan,
Menfaatleri bitene kadar değil...

Her şeyin bir zamanı var.
Zamanından önce istersen,
zamanından önce kaybedersin...

Kıymet bilmek;
Kaybedince arkasından ağlamak değil.
Yanındayken sımsıkı sarılmaktır. . .

İnsan sevdiğine şunu diyebilmeli;
" Sen benim kabul olunmuş duamsın. . . "

Ve sevmek, Sevdiğini emanet etmektir.
Emanetleri kaybolmayan Allah'a,
Bir yürek dolusu aminle...

Dil: "Nasip değilmiş" diye söyler,
Kalp: "Allah'tan ümit kesilmez" diye atar..

Allah’ım,
Beni, bana zarar verebilecek,
Beni üzebilecek her insandan,
Uzak tut…

Onu ilk gördüğüm ve ilk konuştuğum gün
kalbim yerinden çıkacak gibiydi o hissin tarifini yapamam.
onda, özlediğim herşeyi bulacaktım ben..
büyüdükçe küçülmenin ne olduğunu anlatacaktım.
içimizde hala biyerde kalan çocuksu ruhun, çoşkunun var olduğunu onun gözlerinde görecektim ben..

Bazen çok uzaklara gitmek istiyor insan,

Kimsenin olmadığı ve kalbinin kırılmadığı..

Geri