Yazgı
Bronz Üye

Bu yol sana bir yerlerden tanıdık geliyor mu? Hemen nerden bileyim deme iyi bak kalbime giden yola ektiğin çiçeklere benzemiyorlar mı sence de ? Hele görsen evin kapısını, gönlüme kurduğun salıncak gibi bir salıncak bile var bahçesinde.
Buradan her geçtiğimde o mor çiçeğin kokusunu ciğerlerime kadar çekiyorum adını bilmiyorum ama nedense buradan geçerken hep seni hayal ediyorum. Karşılaştığım her güzel şeyde senin silüetinin olması ne garip..
Hayal kurmayı bile bilmiyordum sen gelene kadar. Güzel şeylerin olacağına dair inançlarımı yitireli de çok oluyordu. Güçlü bir insan olmaya başlamıştım yeni yeni. Beni en güçlü anımda tanıdın ama umut etmeyi seninle öğrendim ben, hayal kurmayı da ve bir sese bir ömrün sığabileceğini de.
Şimdi dersin sese ömür sığdırmak da ne demek? Başladın yine süslü cümlelerine diye.. Bilmiyorsun ki her şey, sesini duyduğum o ilk anda başladı ve bir ömür o sesi duymak istiyorum ben. Tuhaf tuhaf isteklerim var biliyorsun mesela gülüşünün tapusunu da üzerime istiyorum kimseye öyle güzel gülme, kıskancım da ufacık, minicik bunu da en iyi sen biliyorsun
Yazdıklarımı tekrar okudum da hayatımdaki tüm güzellikleri toplasam da sana denk düşmüyor, sen her şeyden fazlasın içimde. Tüm sevinçlerim sana dair ama en çok da umutlarım..
Kalbimde bir ülke kurdun pamuklara sarılmış hayallerle kaplı. O kadar çok şey öğrettin ki bana, öyle güzel de sevdin ki beni en güvendiğim oldun benim. Bakma sana öyle şımarıklıklar yapıp başının etini yiyişlerime nazım da sana benim kahrım da.Bir ömür çekebilirsen ne ala zira “ben buyum, böyleyim” bak bu da en sevdiğin cümlelerim. ;d