Yönettiği filmlerde oynayan yönetmenler, kendi adını taşıyan albüm çıkaran gruplar, çocuklarına anne babalarının isimlerini veren insanlar, ayda bir telefon değiştirenler, online oyun manyağı olanlar, sanattan anladığını zannedenler, en iyi kitabı ben yazdım diyenler, her yarışta birinci gelen atlar, seyisleri önemsemeyen jokeyler, desteden jokeri çıkartan insanlar, hayatı ev-iş-kahve arasında geç...en amcalar-gençler-çocuklar, sevgidiği adama göğüs dekolteli fotoğrafını gönderen kadınlar, bu fotoğrafı arkadaşlarına gösteren adamlar, hayatında bir kere bile ders kitabı dışında bir şey okumadan her şey hakkında bilgi sahibi olanlar, tabula rasalar, Pavlon’un köpeklerini koşulsuz şartsız besleyenler, Nietzsche’yi bıyık Marx’ı sakaldan ibaret sananlar, bıyık-sakal bırakıp oooo abi şekil olmuşsun lafını duymak için can atanlar, iş yerinde mobbingden başını kaldıramayan insanlar, İstanbul’da yaşayıp denizi bir kere bile görememiş insanlar, havuza nasıl girmezsin bu yaşa kadar diyen mallar, açlık sınırının altında yaşıyorum deyip çantasından ipad çıkarıp evine arabasıyla dönenler var, bir de benim gibi bunları yazan var, sonra sen varsın okuyorsun, hepsi boş ben bu yazdıklarımdan biriyim ya da değilim, sen bunlardan birisin ya da değilsin, ama sonuç olarak bilmen gereken tek şey her şey boş..
Alıntı...