Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 988 gün önce görüldü
Beni boşver. Konu ben değilim ki. Asıl sen kimsin? Senin heyecanların neler, tutkuların neler, hayal kırıklıkların neler? Şu hayatta başın sıkıştığında ilk kimi ararsın. Seni karşılıksız seven insan kimdir. Ne bok yersen ye seni bağrına basacak olan kimdir? Eğer böyle biri varsa bu akşam onu ara, halini hatırını sor bu vesileyle. Yoksa sende bir gün benim gibi yapayalnız kaldığında, ufacık bir şeyi danışmak için bile arayacak kimseyi bulamazsın. Bu sözlerimi harcanmış yıllarımın manifestosu olarak kabul edebilirsin. Çünkü büyük bir tecrübeyle konuşuyorum. Tecrübe ıstıraptır güzelim ve zannettiğinden çok daha fazla ıstırap çektim. İstersen sonra yine araşalım, daha 64 dakika bedava konuşma hakkım var çünkü...​

[YOUTUBE]uab3Hc9T0LM[/YOUTUBE]​

Merhaba​

[YOUTUBE]18jc99g4YWI[/YOUTUBE]​

Hakkımızda hayırlısı o zaman.
Yolculuk zamanı gelmiştir.

Yıllardır okumak istediğim kitaplar kitaplığımda. Okumak istiyorum okuyamıyorum. Önümde koskoca bir film arşivi var istesem izlerim. İzleyemiyorum. Müziğe tahammül edemiyorum. Ne oldu bana. Nerde kaybettim tutunduğum dalları. Kimle konuşsam senin kendine zararın var başkasına gerek yok diyorlar. Anlatmak, konuşmak, bağırmak bunları çoktan geçtim. Hiçbir işe yaramıyor. Mümkün mü insanın kendini yeni baştan yazması ? Ne gerek var ki. Bunca samimiyetsizliğin içinde çırpınmak gereksiz geliyor. Üstümdeki elbiselerim bile bana yük gelirken, kafamın içindekileri atmak kolay değil. Güneş doğuyor, güneş batıyor, çiçekler soluyor, çiçekler açıyor. Kayıtsız kalıyorum. Beş para etmez insanlar bu hayatın köşesinden dönüp giderken ben köşede takılıyorum. Yeni bir kitap yazmak gibi belki farklı bir kupada içilecek kahve iyi gelir diyorum. Ünlülerin sesleri kafamda, şairler dizeleri fısıldıyor. Yoruluyorum. Ben bazen kolumu bile kıpırdatmak istemezken bunca şeyi nasıl yazdım şaşırıyorum …

[YOUTUBE]hB9pmOLNhqI[/YOUTUBE]​

Bu hain, aşağılık dünyanın gemisi batarken gururla gülümseyebilenlere ne mutlu! Ne mutlu aşkları yüzünden haysiyetlerini kaybetmeyi göze alabilen adamlara!

Bu nasıl ülke lan böyle. Ulan benim sebzeliğimde havuç yerine biber gazının ne işi var ?

Devir siktir etme devri...​

Bu hayattan istifa ederek başka bir hayatı başka türlü yaşamak istiyorum…”​

Hayatı çok ciddiye almadım
Oda beni ciddiye almadı..
Yokmuşum gibi davrandı..
Olsun küskünlüğüm yok !
Zaten büyük hesapların adamı olmadım hiç !
Bir an sonra belli olmayan hayatta uzun vadeli planlar yapmadım.
Her an bir yerlere gidecekmiş gibi valizimi hazır beklettim.
İkiyüzlüler maske takmamı istediler.
Bıyık altından gülenlerde oldu…
Olsun geceleyin yastığa başımı rahat koyuyorum ya ,bu yeter bana !
Şöyle geriye dönüp mazime baktığım zaman,
Çok da kaybettiğim bir şey yok esasen.​

Yüzü kara, gönlü ak insanlar cennete göçüp gittiler

Konum 43520 defa görüntülenmiş. Yakında bu konuyu en popüler konular arasında ana sayfada görebilirsiniz

Benim babam rakı içerken kemençe dinler ağlardı.
Ben babamın oğluyum

[YOUTUBE]1agamx6OiCM[/YOUTUBE]​

tumblr_n6359qWcGh1rj35fro1_500.jpg

Hele bir ışıklar sönsün
Hele bir kapansın kapılar
Sular durulsun
Bıçak atacağım daha 12'den

Kısa devre yapsın kalbim
Ellerim inatla dökülsün cigaraya
Dağlarda ay büyüsün
Sular köpürsün
Sen beni o zaman gör

Hele küssün meydanlar
Dehşetin oğlu gülsün
Ağır bir köpek karanlığı
Ve tüm mayınlar patlasın
Sen beni o zaman gör

Kaldırımlara yağmur dökülsün
Dağılsın dişlerimde gülüşler
Kaybettiklerim bir dönsün
Sen beni o zaman gör

Yalnızlık ne demek
Kül olsun uykular
Kuşlar silinsin gözlerimden
Sen beni o zaman gör

Saçlarımda kırılsın kar
Baştan çizilsin uçurumlar
Kırılsın camlar
Sen beni o zaman gör​

Ne çok kötülük vardı ama sen başkaydın. Kimsesizliğimi soyundum, yüreğimi çırılçıplak gör istedim, kimsenin görmediği gibi. Yaralarımı bil istedim, hissedemesen de benim gibi, "ben adım adım geçtim bu hüzün kırıklarının üstünden, ayaklarımdaki yara bere bu yüzden" demek istedim. ''Al bunlar gözyaşlarım ve ben kimsenin önünde ağlamam ama sen benim parçamsın" üzülünce dayanamayacak kadar canım yanınca yüreğimden taşıp gözlerimden akanları da gör istedim. Hiç bir şey beklemedim senden sadece senin diğer insanlardan farklı olduğuna inanmak istedim. Çünkü öyle çok kötülük vardı ki elimi koyacak temiz bir yer bulamadım. Yüreğimi yaslayacağım temiz bir yürek. Öyle çok inandım ki sana ağlamam bundan, sen varolan son inancımıda alıp gittin. Hani gülüşünü görünce cenneti yüreğimde hissederdim ya, bu gece gülüşün benden çok uzakta olsun istedim.

Çünkü sen var olan son inancımı da alıp gittin

Anlıyor musun bitti.

[YOUTUBE]uab3Hc9T0LM[/YOUTUBE]​

Bakma sen bana ben ne söylediğimi bilmiyorum. Sen de zaten ne istediğinin farkında değilsin. Ne söylersem söyleyeyim içinde bulunduğumuz duruma faydası olmayacak, sen de şu durumda neyin sana iyi geleceğini bilmediğinden dolayı ilişkimiz orta saha mücadelesi gibi geçiyor. Güçlü savunmalarımız var ama gol yollarında iyi değiliz. Ortak bir şarkımız yok, ben de çok sevdiğin bir şey yok. Benim sende sevmediğim hiç bir şey yok. Böyle pis bir durum işte. Bazen keşke birbirimizi hiç tanımasaydık diyorum. Ne kaybederdik ki; En fazla bir kaç sigara az içerdik, bir kaç iyi geceler biraz da seni seviyorum.
Anlatsam anlatılmayacak kadar...

Neyse ben daha fazla saçmalamadan gideyim artık.
Hadi eyvallah...

Geçmiyor a..na koduğumun dünyasında, bir s.k.m geçmiyor

Ben hayatım boyunca kendimi nasıl sevdirebileceğimi düşündüm. Çünkü kimsen yoksa kendini sevdirmek zorundasın ama şunu da öğrendim ki; bu dünyada kimseye beni sahiplensinler diye yanaşmayacakmışsın

Biz zaten hicbir sinemaya tam vaktinde yetisemedik
Butun vapurlar bizden once kalkmisti
Ve butun biletler biz gelmeden satilmisti
Bosuna telaslarda yorduk gunlerimizi
Oysa nuhun gemisinde bile bize yer kalmamisti
Ve hicbir mutluluga adimiz kaydolmamisti
Neylersin..
Biz bu aski surduremezdik inan surduremezdik
Kalbimiz bu heyecana musait degildi
Bize hep acilar kaldi bize hep yagmur
Unutmasan bile artik unutur gibi yapicaksin
Ve burusturup burusturup attigim kagitlarda
Hic bitiremedigim bir siir olarak kalicaksin.​

En büyük felaketler benim başıma geldi, en büyük acıları ben çektim. Hiç biriniz hiç bir bok bilmiyorsunuz. Acı nedir bilmiyorsunuz, yalnızlık nedir bilmiyorsunuz. Bu amına koduğumun dünyasında her boku ben yaşadım lan. Oturduğunuz yerden ahkam kesiyorsunuz lan öyle.

Geri