Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 992 gün önce görüldü
[YOUTUBE]MY4YJxn-9Og[/YOUTUBE]

Bir de şu var ; Bazı şarkılar seni çok iyi anlar

[YOUTUBE]AtGLlnGRPQI[/YOUTUBE]

Gidip evin bir köşesinde oturmak iyi gelir sanırım

Birine sarılmayı özleyebilirsiniz , onunla dolaşmayı , kavga etmeyi , bira içmeyi özleyebilirsiniz . Fakat kalben gelen bir başka his daha var . Bütün bunların yanında gelen " ne yapsam doyamam " hissi . Bu hissi yaşayanlar bilirler elleriniz yetmez sanki avucunu doldurmaya . Sarılsanız küçük kalacaksınız gibi olur . Öpseniz bir öpüşte ne kadar doldurulabilirse o koku içe , öyle çekersiniz tenini içinize . Sesi , nefesi , mimikleri , şaşkın halleri .. Özlersiniz .. Küçülür mü hiç özlemek , an gelir " gözünün altına düşen kirpiği keşke alıp saklasaydım " kadar çok özler çok seversiniz , parmak uçlarından , saçının kırık telinden başlamışsanız sevmeye .. Yetmez , bazılarını görme isteği " çok özledim " demekle ifade edilmez . Hiç bir şeyle ifade edilemez .. Özlememenin kendisi eksik kalır , siz zaten yetmezsiniz ..

‎"Sadece gelecekteki mutluluğumuzun hayalini kurarken gerçekten mutlu oluruz."

Neye el atsam p i ç ediyorum.
Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep.
En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek.
Her yıl ilkokula başlıyorum.
Her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru.
Uzatmaya gerek yok;sen olmayınca yapamıyorum.

Babamda kemençe dinlerdi. Ne zaman dinlesem hatırlarım ağladığını.
Sert mizacı vardı ama içinde küçük bir çocuk vardı. Kemençe dinlerken ağlardı.
Benim babam duygusal adamdı.
Ben babamın oğluyum...

[YOUTUBE]4_ppDwJXaIM[/YOUTUBE]

Gecenin bir yarısı sigaranın bitmesi ve evde ikinci bir sigaranın olmaması canımı sıkıyor

d1ql5.jpg

Biz çok güldüğümüzde daha gülerken, ağlayacağımızı düşünüp suratını asan insanlarız.

Güldük eğlendik üstüne bir halı saha maçı yaptık o da yetmiyormuş gibi maçı kaybettik. Kaybetmeye tahammülüm olmadığını biliyorsun ama bu sefer hazmettim. Bir iki gündür maskeyle geziyorum gün içerisinde. Gülen yüzümün altında bir hüzünlü mizacım var ki onu insanlara göstermek istemiyorum.

Bazı durumlar canımı sıkıyor. Mesela bazı insanların sırf bana acıdığı için nasılsın iyimisin diyerek yanıma yaklaşıp benimle arkadaş olduklarını düşünüyorum. Bilmiyorum ya da bana öyle geliyor. Şuan Yusuf Hayaloğlu & Hayat nedir ki anne parçasını dinliyorum .

Diyorumya gülüyorum sanki ama iki gündür sabah ezanını dinleyip namaz kılıp öyle yatıyorum.

Babamı çok özledim harbiden. Anlatmak isteyipte anlatamadığım o kadar çok şey var ki bilemezsin. Annemi de özledim. Sarılmak istediğim günler oluyor. Eşşek kadar adam oldun derlerya hani öyle oldum ama yinede içimdeki çocuğu büyütemedim ben. İçimde pamuk şekeri elinden alınmış bir çocuğun hüznü var. İçimde şefini kaybetmiş bir orkestranın çaresizliği var.

Gerçekten güldüğüm anlar var. Ve bunun için teşekkür ettiğim kişi var. Son bi kaç gündür gülmeme neden olan tek şey.

Bu çocuk anne ve babasını özledi.
Bir de çikolatayı seviyorum

Mesafe dediğin şey bir biletle yok olan teferruattır

[YOUTUBE]dvqEdMTIX-c[/YOUTUBE]

ÖLÜR MÜSÜN SANKİ SEVSEN BENİ

Yaşadığımdan emin değilim.Gittiğinden eminim ama bak,seni özlediğimden eminim.

**Yirmi beş yaşında bir hayal kırıklığı olduğumdan hiç şüphem yok mesela.

Beceriksizliğimden, yalnızlığımdan, bu şehri sevmediğimden, düzensizliğimden,yorgunluğumdan, huysuzluğumdan, baltalarınızdan birine sap olmamışlığımdan hatta olamayacak olmamdan,
kırgınlığımdan, bir gün bana ayrılan sürenin sonuna geleceğimden her tavşan kesildiğimde dünyanın dağ olma vaziyetinden filan eminim.
Örnekleri çoğaltabilirim. Örnekleri çoğaltabileceğimden eminim.

Birileri namusum üzerine yemin edecek,

Ölür müydün sanki sevsen beni.

Günlerdir doğru dürüst uyuyamıyorum. Ellerim parçalanıyor ne zaman yazmayı denesem. Ağzım artık daha bozuk.
Her tarafta pis bir koku; nefes alamıyorum.
Çok bekledim seni. Her halimle, her yerimle bekledim.
Yetkiler verdim kendime; tuttum seni affettim.
Aramanı bile bekledim bazen. Ağır küfürlerle örtbas ettim sonra aramayışlarını.
Bunca zaman aramayışlarını biriktirdim.
Seni bekledim ben çünkü
Seni bekledim.
İçtim..içtim..içtim...
Kustum.
En çok giderken bıraktığın kelimeleri kustum. Sanat filan dedi bazısı o kelimelere bazısı bunlardan bi bok olmaz dedi.
Senin önemsediğin kadar önemsemedim ben o kelimeleri, senin danışma gruplarının önemsediği kadar önemsemedim.
Kustum..kustum..kustum.
İçtim.

Ellerimle yaptığım cam evim kırılacak,

Ölür müsün sanki sevsen beni.

içimden geç içimi sil . artık özlemek istemiyorum.
*Neye el atsam *** ediyorum.
Yine de fiyakalı durumlar peşindeyim hep.
En sert içkileri kaçırıyorum soluk boruma bilerek.Her yıl ilkokula başlıyorum. Her gün yeni bir krallık kurup öldürüyorum kralını gece yarısına doğru.
Uzatmaya gerek yok; sen olmayınca yapamıyorum.

Yokluğun gümüş tepside intihar sunacak,

Ölür müsün sanki sevsen beni.

[YOUTUBE]amkzJnisGkw[/YOUTUBE]

Arabeskte dinlerim ben.

[YOUTUBE]HRe5fI63giQ[/YOUTUBE]

Hani Behzat' ın bir sözü varya ;

Ben sevmesini bilmiyorum galiba. Kimi sevdiysem bana düşman oldu ya da kaybettim diye...

dört tana on kuruştan bir lira oluşturabilme çabasıydı benimki.
Bu devrin fiyakalı kaybedeniyim demiştim yine söylüyorum . Bu devrin fiyakalı kaybedeniyim

Seni seviyorum demek varken nasılsın demek zoruna gider insanın

Tutacak bir el bulamadığın zaman elini cebine koyup gidersin

00:53 berbat bir günün ardından

Geri