Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 987 gün önce görüldü
Ben sevmeyi beceremedim, belki de sevilmeyi
Benim sevmeye engel evcil acılarım vardı

Yılmaz Erdoğan

Bir kemiğin ardından saatlerce yol giden köpekler bile gülecek belki de kimsesizliğimize...

cv9n6.jpg

Been , ah bu ben ;
Hep çok severim
Ölçüsü yoktur kalbimin
Hiç küçük hesaplarda yapamam mesela .
Mahallenin " tonton amca " tadındaki
Bakkalının hani
1 kg dan 100 gram fazla geldiğinde
" o da benden olsun " demesi gibi
Hep benden aşk
Bir yürek dolusu fazla giderdi
Ve bende hep
Bakkal amca gibi ;
" bu da benden olsun " derdim
Bilirsin ;
Ben hep 100 gram fazla severdim ..

Geceleri tek takılmayı severim

cvbdf.jpg

Geceler sarhoştur. Ve en saf konuşmaları yaparsın

Bir de şöyle bir şey var

[YOUTUBE]7xaVBEV7mnc[/YOUTUBE]

Ben sustum cevabını

[YOUTUBE]MGN9Hj1ohVk[/YOUTUBE]

Bırak dağınık kalsın saçlarım , artık pek bir şeyi önemsediğimde söylenmez . Keyfimin yettiğine göre yaşıyor geceleri seviyorum . Dağ gibi 3-5 dostum var hayat onlarla ; sakin ve durgunken çokta güzel hani

Yalnızlık bazı insanların yaşam tarzıdır. Ve bunu onlardan başka kimsa değiştiremez.

Her baktığımda aynı manzarayı görmek çok sinirlendiriyor , Ne zaman baksam aynı olayı görüyorum ve bu beni fazlasıyla gerginleştiriyor. Uyanır uyanmaz yine aynı şeyi gördüm yine gerildim...

Hatirlamayacagini tahmin etmistim ve hatirlamadida

Aklimdan gecti gormedi bile

Evet çok yetenekli olmayabilirim belki ama seni sevmek konusunda benden daha iyisini bulamazsın. Bu da benim sözüm olsun...

Ben kıskanırım . Öyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, çok çabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye öyle güldü çok duyarsın benden. Çok çabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine öyle bir karışırım ki babanda göremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Ben kıskanırım

Ben kıskanırım . Öyle akrabanmış, kuzeninmiş, kardeşinmiş umrumda bile olmaz. Hatta, çok çabuk tartışırız seninle. O niye baktı, bu niye öyle güldü çok duyarsın benden. Çok çabuk sinirlenirim ben en ufak bişeye. Giyimine öyle bir karışırım ki babanda göremezsin bu kadar sahiplenmeyi. Ben kıskanırım

kopyala yapıştırmı yoksa şuanki hislerinmi bilemedim :D ama güzel anlatım olmuş :cici:

Öyle süslü püslü cümleler kurmaya gerek yok. Bir şarkı dinlersin 3 dakika 45 saniye nefes alamazsın.

Bazen uzun uzun anlatmaya gerek yok. İki kelime söylersin

Geri