Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 988 gün önce görüldü
aşk var mı yok mu bilmiyorum
ama, tek bildiğim;
bazı insanlar bazı insanları kendilerinden daha fazla severler.

Meleklerden biri, Adem'le de Havva'yla da ayrı ayrı göz göze geldi. Sonra ikisini bir arada seyretti. Gülümsedi. Ayrı ayrı da güzellerdi. Fakat bir araya gelince. Bir başka güzellerdi..

Bugün 'hayır' demen gerekirken 'evet' dersen yarın mutlaka canın yanar! O halde canın bugün yansın, asla erteleme... Giden de gitsin, dert etme. Hep söylüyorum, dünyanın çevresi gerçekten tam 40.076 km. Seni olduğun gibi kabul edecek çok kişi var, bunu sen de biliyorsun. Açık, net ve anlaşılır ol. Korkma birgün mutlaka karşılaşacaksın o doğru kişiyle!

Cehennemin Dibine Git / Erdal Demirkıran sf.270

Bugün 'hayır' demen gerekirken 'evet' dersen yarın mutlaka canın yanar! O halde canın bugün yansın, asla erteleme... Giden de gitsin, dert etme. Hep söylüyorum, dünyanın çevresi gerçekten tam 40.076 km. Seni olduğun gibi kabul edecek çok kişi var, bunu sen de biliyorsun. Açık, net ve anlaşılır ol. Korkma birgün mutlaka karşılaşacaksın o doğru kişiyle!

Cehennemin Dibine Git / Erdal Demirkıran sf.270

çok güzel bi sözmüş kitabını alıcam en kısa zamanda..

Üşüdüysen canımı yak ısınırsın. Nasılsa sen alışkınsın

Sanırım sen ezmeyi seviyorsun neye bastığına bakmadan

Hiç bazı fotoğrafları yakarak ısınmaya çalıştınızmı

Bazı nasılsınlarda ben çok kötüyüm beraber iyi olalım saklıdır

‎"Birini gerçekten sevdiğin zaman; yaşı, ne kadar uzakta olduğu, boyu, kilosu sadece lanet birer sayıdır."

Yanlış insanlara "iyiki varsın" demişim.

Kimsenin yaşaması için bir nedeni yoktur. Yaşamasını gerektiren ”bir kişi” vardır.

Ben ikimizin yerine çok şey yaptım. Ağladım, güldüm, eğlendim, saçmaladım ama en çok bekledim

Bazen "umrumda değil" dediğiniz kişiler, aslında "uğrunda öldüğünüz" kişilerdir.

cpv45.jpg

Bitmesini istemediğim bir kitap gibisin

"Ben asla yapmazdım demeyin. Aşk insana asla yapmazdım dediğiniz şeyleri yaptırtır. Konu aşk’sa büyük konuşmayın."

Sanki çok ömrümüz varmış gibi, beklemeyi öğretiyor bize hayat.
Piyanist

cqvxg.jpg

"Aşk nedir biliyor musun? Bir kız için dünyadaki bütün kızlardan vazgeçmek ve bundan zerre kadar pişman olmamak."
Adını Sen Koy (2009)

Geri