Hüzün Kovan Kuşu

• Kullanıcı Arda1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 984 gün önce görüldü
Eğer bir gün olur da burayı okursan aşağıda yazılanları dikkatli oku.​

Diyelim ki gitmedin, benimle beraber olmaya devam ettin. Ne değişicekti biliyormusun. Ne yapacaktık biliyormusun. Bak anlatıyım.

Sevişirdik, sabahları beraber uyanırdık. Ben senden önce kalkardım senin uyumanı izlerdim. Sonra sen uyanırdın bana gülümserdin. Sabahları çayı tek şekerli içtiğini günün diğer saatlerinde şekersiz içtiğini biliyor olurdum. O ilk şekeri ben atardım çayına. Zarifçe eritişini izlerdim. En çok boynundan öpülmeyi sevdiğini biliyor olurdum. Sonra dışarı çıkardık. Dışarıda yağmur yağıyor olurdu biz şemsiyeyi almazdık. Sırılsıklam olurduk sonra sen bana sokulurdun. Ama saçağın altına hiç girmezdik sonra sen üşütürdün. Ayakların buz gibi olurdu. Ben sana en sevdiğin çoraplarını getirirdim. Sonra bayramları annemlerin mezarını ziyaret etmeye giderdik. Hayatta hiç tanımadığın insanlar için ağlayışını izlerdim senin. Hiç bir şey yapmazdım, göz yaşlarını silmezdim, seni teselli etmezdim. Orda öylece ağlayışını izlerdim senin. Başka insanların mezarları arasında dolaşarak hayatın ne kadar şahane bir şey olduğunu düşünürdüm. Sonra hiç bir şey yapmazdık. Öylece otururduk. Çok bilinmeyenli bu sorunun yanıtını arardık. Hayat bizi yalancı çıkarana dek bulduğumuz cevapları doğru sanırdık.

Ama öyle bir gittin ki hikayenin yazılmamış kısmını da yanında aldın götürdün​

15 dakika önce kırılan kalplere, kaybolan son umuda​

ogP2O7.jpg

Şunun bir açıklaması var mı ya​

ME5126.png

sen onunla içinden konuşmadın. Bırak içinden konuşmayı onunla son defa düzgünce insan gibi konuşmadın. Boşuna kendini avutma. Senin ki özlem bile değil bir hevesmiş. Eğer özleseydin duramazdın yerinde sadece günü kurtarmak için bir hevesmiş ve günü de kurtardın

Kafanda umut çiçeği olması bir şeyi değiştirmiyor.
Kalbin umutsuz çiçeklerle dolu olduğu sürece

Selamun aleyküm biz içip ağlıyoruzda

g5jyJ3.jpg

[YOUTUBE]QeQs8TlkLYw[/YOUTUBE]

Sen oldun mumları söndüren​

Eğer her şey bitiyorsa bitsin artık yokluğun. O yokluk hiç bitmeyecek

Yangın olan yerde çıkmaz sokağın kimse onu da yakma bence. Hayatına tek başına devam et.

Ben öbür dünya denilen şeye inanmıyorum. O yüzden orada da kavuşmak olmayacak anladın mı.

Seni her şeyinle hatırlıyorum hemde en küçük ayrıntısına kadar

uzun uzun susmadık ben konuştum sen sustun hep

Gelmeyeceğim bekleme

Ben oralarda bir yerlerde değilim.
Sadece uzaktan seni takip ediyorum.
Nasıl ulaşacağını bilmiyorsan eğer inan ben artık hiç bir şey bilmiyorum

Bir daha benim buraya yazdıklarımı sakın takip etme.
Unutmadan bana ne çektirdiysen aynısını yaşaman dileğiyle.
Umarım yaptıklarının aynısı senin de başına gelir

[YOUTUBE]PyPOU2Zk0hI[/YOUTUBE]​

Bana yaşattığın ne varsa hepsini yaşa istiyorum, ne eksik ne de fazla.. Çok sev, her şeyden çok.. Bir o kadar da sevil, sevildiğini düşün ki hayal kırıklığın o kadar büyük olsun.. Benim kadar acısın için.. Yalnızca mutsuz olmanı istemem, mutlu da ol ki kaybetmek nedir anlayabilesin..
Bu nefret değil, kin değil, öfke değil.. Benim hissetiğim her şeyi hissetmeni istemek beddua da değil.. Ama inan, bana yaşattığın şeylerin ne anlama geldiğini bilmeden mutlu olmak hiç hakkın değil!
Dilerim; hakkını yaşarsın.

Annemi boynu kırık bir şekilde o taş yığınlarının arasında gördüğümde ben de ölmek istemiştim. Her gece saat 03:02 de bu şarkıyı dinleyip ağlarım. kaybettiklerime güzel günlere babama anneme

[YOUTUBE]Q9T9wxs5Lyc[/YOUTUBE]​

gerçek şu ki; bir gün intihar edeceğim kesin

[YOUTUBE]MY4YJxn-9Og[/YOUTUBE]

Geri