Çok mu sahiplendim seni bilmiyorum ki. Sanki benimmişsin gibi. Çok mu üstüne düştüm. Bu zamanda kimse kimseyi sevmez derler ya, ondan mı komik oldum acaba. Ama ne yapayım sevdim işe. Bütün şarkıları seni düşünerek dinlemekle hata ettim ama kalp bu insana türlü oyunlar oynuyor. Senin beni sevdiğini söylüyor mesela. Kalbim delirmiş olmalı. Çünkü mantığımın gayet aklı başında,bu işin asla olmayacağını biliyor. Senin önünde güzel bir ömür var. Hala çok iyi bir kadın hala çok iyi bir eş ve hatta senden çok iyi bir anne olur. Ben de öyle değil. İyi bir insan olmaya devam ederim söz ama benden eş de olmaz baba da. Hayata böyle başladım çünkü. Her an düşüp gidebilirim. Her an gömülebilirim. Oysa isterdim seninle hep yan yana olmayı. Ellerinden hiç ayrılmamayı. Basit şeyler işte ama benim için illa ki olması gerekli şeyler. İsterdim kokunla birçok gün uyumayı. Çok isterdim ikimizden bir bebek. Onun videolarını çekip bol bol gülmeyi, ben de isterdim.
Bir yanım öyle saf, temiz, aşk dolu ve sadece senin için yanıyorken..Diğer yanım senden çoktan vazgeçti.
İstesem de artık seninle yapamıyorum. Aşk sözlerin batıyor kalbime. Sesini bile özlemedim. Sana üşeniyorum. Sorun komple sen de diye düşünüyorum. Ya beni sevecek gücün yok ya da baştan beri benimle oynayıp durdun. İşin ilginç yanı mutlu oldun mu bari diye çok merak ediyorum. Rahat mısın gece yattığında? Biz ayrı iyi olmayız demiştim sana anlamadın mı hala? Yeter bence artık ben seni sevemiyorum. Hatta istemiyorum. Yani kısaca senden bir şeyler görmeden ben vazgeçme yoluna girdim, gidiyorum.
Dünyada benim için yaratılmışsın diye düşündüğüm tek insansın. Deliler gibi özlediğim ve bütün duygularımın sadece sana coştuğunu biliyorum. Bunun adı aşk. Bir yanım sen sen sen diye ölürken diğer yanım çoktan gitti, el salla sevgilim.
Hoşçakal sevgilim
Hoşçakal annem gibi sevdiğim kadın
Hoşçakal saçının bir tek teline bir ömür adadığım kadın
Hoşçakal gözlerinde gök kuşağını gördüğüm kadın
Hayatımı bir kibrit kutusunda tutuşturup gidiyorum bu alemden hoşçakal hüzün kovan kuşum hoşçakalll
Bir yanım öyle saf, temiz, aşk dolu ve sadece senin için yanıyorken..Diğer yanım senden çoktan vazgeçti.
İstesem de artık seninle yapamıyorum. Aşk sözlerin batıyor kalbime. Sesini bile özlemedim. Sana üşeniyorum. Sorun komple sen de diye düşünüyorum. Ya beni sevecek gücün yok ya da baştan beri benimle oynayıp durdun. İşin ilginç yanı mutlu oldun mu bari diye çok merak ediyorum. Rahat mısın gece yattığında? Biz ayrı iyi olmayız demiştim sana anlamadın mı hala? Yeter bence artık ben seni sevemiyorum. Hatta istemiyorum. Yani kısaca senden bir şeyler görmeden ben vazgeçme yoluna girdim, gidiyorum.
Dünyada benim için yaratılmışsın diye düşündüğüm tek insansın. Deliler gibi özlediğim ve bütün duygularımın sadece sana coştuğunu biliyorum. Bunun adı aşk. Bir yanım sen sen sen diye ölürken diğer yanım çoktan gitti, el salla sevgilim.
Hoşçakal sevgilim
Hoşçakal annem gibi sevdiğim kadın
Hoşçakal saçının bir tek teline bir ömür adadığım kadın
Hoşçakal gözlerinde gök kuşağını gördüğüm kadın
Hayatımı bir kibrit kutusunda tutuşturup gidiyorum bu alemden hoşçakal hüzün kovan kuşum hoşçakalll