17 tl olmasına sebep olanlara ne demek istersin peki17 TL den dolar alanın aklı yoktur, hak ettiler..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
17 tl olmasına sebep olanlara ne demek istersin peki17 TL den dolar alanın aklı yoktur, hak ettiler..
Sebebi belli peki sen 17 TL den dolar alıp 20 25 olmasını bekleyip düşünce hükümete saldıranlara ne diyeceksin ?17 tl olmasına sebep olanlara ne demek istersin peki
Kimse üzülmesin $18 iken çok az kişi aldı, öyle bir ayda birden fırlaması bir gecede düsmesi gibi planin içerisindeydi.Sebebi belli peki sen 17 TL den dolar alıp 20 25 olmasını bekleyip düşünce hükümete saldıranlara ne diyeceksin ?
Kaç $ sattın iba gerçekleri söyle yoksa çarpılırsın haa.
Fazla değil 30 bin dolarKaç $ sattın iba gerçekleri söyle yoksa çarpılırsın haa.
Yalancıyı ormana götürüp ayılara teslim edelim mi?Fazla değil 30 bin dolar
Ya melnur benim gerçekten dolarım olduğuna inanıyor musunYalancıyı ormana götürüp ayılara teslim edelim mi?
Tam olarak ne zaman bozdurdun?
Tabiiki inanmıyorum. Seni $ için dahi kullaniyor Tayyip haberin yok. Kendi etrafı bu arada zengin oldu.Ya melnur benim gerçekten dolarım olduğuna inanıyor musun
Sen önce kimler $ endeksli ihale alıyor ve veriyor onlara bak, $ olarak devlet garantili iş yapan ve yaptıranlara bak gerçekten çocuklarını seviyorsan, geleceklerini düşünüyorsan,....Dolarcilar belli @kLara ya sor
Kızacak tabi adam . 17 lira olana kadar beklemiş bakmış doların ineceği yok elindeki para fiyatlar karşısında hiç olmuş. Parasını değerlendirmek istemiş suç muSebebi belli peki sen 17 TL den dolar alıp 20 25 olmasını bekleyip düşünce hükümete saldıranlara ne diyeceksin ?