Hükümetin ekonomi politikası hakkında ne düşünüyorsunuz?

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Faiz yüzde 22 23 MERKEZ bankasında artmış .özel bankalarda 19 35 artmış .bunu dini diyaneti kullanmadan yapsaydiniz .bız doları 8 den 18 oradan 9 indirip sonra 12 çıkartıp para kazanmak ve yakın zenginlere para kazandirmak için yaptık oy verenleri kandırmak için dini argümanları öne sürdük .halkı daha çok fakirlestirmek için yaptık .nas deyince halk hemen dinle dalga geçiyor.

@ibadeath bana kızıyorsun ama bak gene malesef haklı çıktım. Bu ekonomi ile $ ve € asla durdurulamaz, TL dibe vurur demiştim ve bak bugün itibarıyla son tiyatrodan sonra TL $ ve € karşısında en az %10 kaybetti ve kaybetmeye de devam edeceğe benziyor, sadece bugün %6 birden kaybetti.
Algı ile ekonomi yürümez, bu uktidara mahalle bakkalı dahi teslim edilemez batırır.

@ibadeath bana kızıyorsun ama bak gene malesef haklı çıktım. Bu ekonomi ile $ ve € asla durdurulamaz, TL dibe vurur demiştim ve bak bugün itibarıyla son tiyatrodan sonra TL $ ve € karşısında en az %10 kaybetti ve kaybetmeye de devam edeceğe benziyor, sadece bugün %6 birden kaybetti.
Algı ile ekonomi yürümez, bu uktidara mahalle bakkalı dahi teslim edilemez batırır.
Şuan bize küs melnur bey :( ben artık yazamıyorum o olmadığı için.

@No Pasaran benim bir önerim var keşke böyle tartışma konularında ses kayıtları gönderebilsek :) bazen düşündüklerimi yazıya dökerken unutabiliyorum veya duygular tam geçmeyebiliyor ses kayıtlarında o anlık duyguları bile çok net yakalardık :)

Çanakkale osmanlınin en büyük subaylarının bulunduğu cephedir .yok kuru soğanla ekmek hoşaf yediler _ savaşı öyle kazandılar yalanına inanmayın _ genelkurmay arşivlerine bakın _ etlisine butlusuna tatlisina kadar hepsi var _ arti almanya imp hertürlü desteği yapıyor

Veriler 80 Milyonun düşünüp nihai kararını verdiğini söylüyor,

Bonus

Cumhurbaşkanımızın konuşmasından sonra döviz düşüşünü gördüğümde kıpır kıpır oldum, arkadaşlara sordum onlar bir şey yaptılar mı? Yok olm. Lan nasıl?
gözlerime bakar mısınız? ne görüyorsunuz?

@No Pasaran benim bir önerim var keşke böyle tartışma konularında ses kayıtları gönderebilsek :) bazen düşündüklerimi yazıya dökerken unutabiliyorum veya duygular tam geçmeyebiliyor ses kayıtlarında o anlık duyguları bile çok net yakalardık :)
Forumdaki o tür teknik şeylerden pek anlamıyorum. Hatta kim nerde online sayfasının yerini bile bilmiyorum : d ama öyle bir şey yapılsa elbette iyi olur. Yok olmazsa da seslerimizi duyururuz birbirimize bir şekilde, demokrasilerde çare tükenmez Klara hanım. Yeterki siz mutlu olun : ddd

Forumdaki o tür teknik şeylerden pek anlamıyorum. Hatta kim nerde online sayfasının yerini bile bilmiyorum : d ama öyle bir şey yapılsa elbette iyi olur. Yok olmazsa da seslerimizi duyururuz birbirimize bir şekilde, demokrasilerde çare tükenmez Klara hanım. Yeterki siz mutlu olun : ddd
Ya bu ülkede mutlu olmak mümkün mü @No Pasaran bey az önce açtığım haberi gördüm acayip sinirlendim biz nereye gidiyoruz ya ..

Ya bu ülkede mutlu olmak mümkün mü @No Pasaran bey az önce açtığım haberi gördüm acayip sinirlendim biz nereye gidiyoruz ya ..
Bugün dönem sonu faiz ödemelerinin son günü. Millet dolarını bozdurup ödemesini yapar genelde. Bu minvalde de dolar bir miktar düşer diye düşünüyordum ki yine konuşmadan duramadı;

Bugün dönem sonu faiz ödemelerinin son günü. Millet dolarını bozdurup ödemesini yapar genelde. Bu minvalde de dolar bir miktar düşer diye düşünüyordum ki yine konuşmadan duramadı;

Şaşırdık mı? Hayır.

Sussa ve sadece Nebati bey gibi duygularını gözleriyle anlatsa ülke ekonomisi daha çok şahlanacak buna yemin edebilirim ama kanıtlayamam :)

Geri