htc ve iphone dışındaki telefonların dandik olması

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
aga valla ben de lg kullaniyorum da, insanlar neden kullandiklari markayi bu kadar sahiplenir anlamadim :d alin bi htc iphone amiral modellerini iki uc hafta takilin sonra konusalim :d

tapotalk'tan gonderildi.

Asıl sen sahipleniyorsun eski kullandığını :d hem fikir paylaşımı bulunmaktan veya yeni fikir edinmekten neden bu kadar cekiniyorsunuz ki

İphone 6 kullandım ve hiç beğenmedim. Lg önerdiler, kasa berbat. Sony xperia z3 dediler ve telefona hasta kaldım. Z1 ve z2 bile daha bir takoz duruyor. Sony'ye haksızlık yapmamak lazım. Ben çok beğendim.

Asıl sen sahipleniyorsun eski kullandığını :d hem fikir paylaşımı bulunmaktan veya yeni fikir edinmekten neden bu kadar cekiniyorsunuz ki
ben dogal olarak karsilastiriyorum ikisini onceki ve sonraki olarak. gayet normal bence bu. tabi lg'yi daha kaliteli bulanlar da olacaktir. saygi duyarim. ; )

tapotalk'tan gonderildi.

Nokia 6630 üstüne telefon tanımam kaçıncı kattan düştü hala taş gibi..

Bu mesaj nokia 6630'dan gönderildi..

LG pro2 birinci yılını doldurdu. bi şikayetim yok ama; bir ıphone6 olmaz tabi.

Ferrari ve Lamborghini yle kıyaslayınca diğer arabalarda dandik ama
bence yetinmesini bilmeli...
Şahsen iphone6 ya vereceğim 3bin lirayla italya da mithiş bir haftasonu tatil yaparım

1 yildir Note3 kullanan biri olarak.. bilgisayara hiç ihtiyaç duymuyorum artık diyebilirim.
Telefon kılıfı hic kullanmıyorum.

iPhone 6 alınca şimdiye kadar telefon kullanmadığımı anladım

Htc ne ya Hatice gibi…
İphone kullanıyorum. Kaliteli ancak samsung ile kamera kalitesi kıyaslamışlar samsung iphonedan iyi. Sanırım samsung alacağım ben de alırsam.

İleri görüşlü olmayan bir kullanıcı daha... HTC mi kaldı...

Sıralamam Iphone > Xiaomi > Samsung

Vay be ilk akıllı telefonum HTC one ydi beats auido vardı telefonda

Alcatel kullanıyorum ve telefonumu seviyorum.
Markaymış, falan filanmış önemli değil.
Telefona çok para vereceğime çocuklarımla bir tatil yaparım.

• Beğen
Tepkiler: Aze
tr'de alcatel kullanan tek kişi sen olabilirsin.
xiaomi iyidir.

bahsedilen dönem itibari ile htc gerçekten çok çok iyi bir telefondu.
şu an kullandığım telefondan memnunum onun dışında xiaomi , poco, realmi gibi teller de iş görüyor

Evkur dan 60 ay vadeli iPhone 13 alicam çevreye havalı görünmem lazım

nokia n9'dan, 4s'e geçtim taa 7 plus'a kadar iphone kullandım ama hayat samsung'daymış..
canımsın samsung..

Geri