htc ve iphone dışındaki telefonların dandik olması

🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
gerek özellikleri, gerek kasa kalitesi, gerekse kullanım ömrü baz alındığında gözle görülür gerçekliğe sahip olay.

gül gibi htc m8'i bırakıp dandik lg'ye dönmek attan inip eşeğe binmek gibi bir şeymiş. insan gerçekten pişman oluyor.

sony de iyidir bu konuda. Oda satış politikasıyla kendini bitiriyor.

Ayrıca gazete kağıdına sarılmış olsada zamzung kullanırım diyen türlerde var. Hele onları hiç aklım almıyor.

Note 3 kullanıyorum ve çok memnunum. Bir sorun da göremedim şükür. iPhone sevemedim.

sony de iyidir bu konuda. Oda satış politikasıyla kendini bitiriyor.

Ayrıca gazete kağıdına sarılmış olsada zamzung kullanırım diyen türlerde var. Hele onları hiç aklım almıyor.

sony'nin cihazlar kaliteli ama dediğin gibi satış politikaları, ürünler arası çok fark bulunmaması, çok erken yeni cihazın tanıtılması vs. nedenleriyle biraz geride gibi bence. bir de kasa şekli biraz kaba.

sony'nin cihazlar kaliteli ama dediğin gibi satış politikaları, ürünler arası çok fark bulunmaması, çok erken yeni cihazın tanıtılması vs. nedenleriyle biraz geride gibi bence. bir de kasa şekli biraz kaba.

Kasa dışındakilere katılıyorum. Kasa konusunda ise şekil olarak çok hoşuma gidiyor, fakat boşluklar değerlendirilmeli kesinlikle. Bu konuda seride ki en iyi cihaz Z. Onda bile çok boşluk var.

Ama android cihazlar arasında arayüz ve hız bakımından da htc ile sony en iyileri. Samsung note serisi rakibi olmadığından tercih edilebilir (phablet konusunda iyiler) fakat çok ağır arayüze sahip. Lg sıfır kasada iyi fakat bildiğin leğen işte.

lg g2 var bende de ama sunu diyeyim senin g3 1300 lira iken m8 neden 2000 lira bunu bir dusunmelisin. en basindan kasa plastik bir kere.

tapotalk'tan gonderildi.

Bunun sebebi firmaların kendileri için önermiş oldugu fiyat olabilir mi ? Fiyata bakarakmı manavdan ürün alıyorsunuz yoksa o ürünün kalitesine bakarak mı ?

G3' De kasa denecek birşey yok çünkü oval geliyor kardeşim zaten birde arka kapağı var normal olarak

ve Quad HD Ekrana sahip bir telefon 4k Video kayıt imkanı var, 3 gb ram ve 32 gb Belliği var Daha bir telefonda ne istiyorsun ?

konu tartışmaya taşınması gerekiyor sanırım :D

sony xperia compact serileri de bu konuda gayet iyidir.

dostum ben gunluk butun islerimi telefondan halleden biri olarak m8'den lg g2'ye gecmemle bunu buyuk oranda hissettim. kullanimda dunya kadar fark var. ozellik olarak bahsettiklerin m8'de de var. kiyaslaya gore baktiginda butun samsung ve lgler iphone ve htclerdan iyi gorunuyor zaten ama nedense fiyatlarda ilk damping olan ve kasasi zedelenen telefonlarda onlar. ikinci el ilanlarina girip bakarsan hangi telefonlar cabuk eskimis, hangileri sapasaglam kaliyor biraz fikir edinebilirsin aslinda. htc onlarca darbede tertemiz dururken, bugun lg elimden dustu hemen boya atti yani bu kadar kalitesiz olabilir kasasi. her sey donanimsal ozellikte bitmiyor ne yazik ki. simdi diceksin ki neden sattin madem, askere gidecegim model dusuruyorum.

tapotalk'tan gonderildi.

Evet iphone pahalı ama en iyi işletim sistemi de onda. Ayrıca samsung un türkiye 'deki telefonları dandik ve ötesi. Bu işleri araştıran demek istediğimi anlar. LG konu sahibinin dediği kadar dandik değil, teknik özellikleri bakımından iyi bir telefon. Samsung ve gm gibi değil.

samsung da plastik kasa yuzunden satislari cok dustu mesela onlar da gitti alphayi cikardi metal kasa. demem o ki kasanin metal olmasi tamam ek maliyet yaratiyor ama kaliteyi de oldukca yukseltiyor. alinan plastik telefonlara onlarca para verip kiliflar, koruyucular takacagima metal kasa alirim soyulmasi suyu buyu olmaz.

tapotalk'tan gonderildi.

tamam dandik demiyorum o zaman basligi "htc ve iphone'nin diger markalardan biraz daha kaliteli olmalari" yapalim :d

tapotalk'tan gonderildi.

Kasa konusu tercih meselesi. Benim için ilk önemli olan şey teknik özellikleridir. Şu elinden düşüp kırılma olayı acaba şans işi mi diyorum artık. Benim kac kere sert zemine düştü sıkıntı yok, çizik falan bile

bugun baya bi bakindim kullanici sikayetlerine lg'nin. ekranda sari lekeler olusmasi, asiri isinma sonucu dokunmatik algi sorunu gibi cok fazla sayida sikayet gordum. bunlar biraz kronik sorunlar gibi geldi bana.

bahsedilen ozellikler icinse diyecegim su ki; bahsi gecen rakamsal karsilastirmalarla anlasilacak bir sey degil. mesela verilen sitede lg g2 yle m8'i kiyasladim denkler hatta g2 ustun gorunuyor. ancak kullanimda hic de oyle degil. tavsiyem yutupdaki karsilikli hiz videolarini izlemeniz. onlarda gercek gucler daha net ortaya cikar. ben de bakmadim yutupa bakanlar bilgilendirirse sevinirim.

tapotalk'tan gonderildi.

Dostum iyi arastirmalisin: ) p sarı ekran ilk seri üretimi alanlarda oldu maalesef ve LG bu hatasını hemen düzeltti. 2013 üretimli olanlarda oldu bu. 404k gibi bir şeyle başlıyorsa seri numaran sıkıntı yok demektir

olm şu adamı 3 - 4 kere münazaracı yaptınız, artık her şeyi tartışmak zorunda hissediyo kendini. dün akşam güneş batıdan mı yoksa doğudan mı doğmalı tartışmasında kuzeyden doğmalı fikrini savundu.

Kim demis lg kullaniyoz (:

tamam daha iyi arastiririm bundan sonra nymph ; ) ben iki cihazi da kullanan biri olarak goruslerimi paylasiyorum. belki lg gordugumden biraz daha kaliteli olabilir senin dedigin gibi. ancak one m8 ile kiyas disidir benim icin hem g2 hem g3.

yutuptan hiz testlerine bakip daha net bilgilendiririm birazdan.

tapotalk'tan gonderildi.

Geri