htc ve iphone dışındaki telefonların dandik olması

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Huwaei canımdır... Çok sağlam, yeğenler sağ olsun bir ton oyun yüklü olduğundan asla kasmaz, internet sürekli açık olmasına rağmen şarjı çok iyi gider, iyi de foto çeker... Hafızası da iyi daha ne isteyeyim...
(Kardeşine iPhone alıp onun eskisi huwaeiyi kullanan azenin telefonu iyi gösterme çabası)

nokia n9'dan, 4s'e geçtim taa 7 plus'a kadar iphone kullandım ama hayat samsung'daymış..
canımsın samsung..
Çok çabuk kırılıyor Samsung, aşırı kasıyor ve şarjı sonradan aşırı tükeniyor, her samsungda batarya değiştirme sorunu yaşadım, bir daha asla...

Huwaei canımdır... Çok sağlam, yeğenler sağ olsun bir ton oyun yüklü olduğundan asla kasmaz, internet sürekli açık olmasına rağmen şarjı çok iyi gider, iyi de foto çeker... Hafızası da iyi daha ne isteyeyim...
(Kardeşine iPhone alıp onun eskisi huwaeiyi kullanan azenin telefonu iyi gösterme çabası)

onu bile düzgün yazamamış ksjkjs

Çok çabuk kırılıyor Samsung, aşırı kasıyor ve şarjı sonradan aşırı tükeniyor, her samsungda batarya değiştirme sorunu yaşadım, bir daha asla...
bende aynı sorunları iphone'larımda yaşıyordum. istisnasız her iphone'um senesini doldurmadan servisten değişim gördü..
samsung'cumu 3 yıl boyunca haftada 4 defa düşürmeme rağmen sapa sağlam çiziği bile yok..

Samsung olmasaydi hangi telefonu kullanirdim bilmem

Geri