Laf olsun torba dolsun. Belgen var mı?İşid de zaten Hristiyandı![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Laf olsun torba dolsun. Belgen var mı?İşid de zaten Hristiyandı![]()
Laf olsun torba dolsun. Belgen var mı?
Burası ironi yapılacak bir bölüm mü? Burası din bölümü. Dalga geçilecek bölümler çok. Müzik, makyaj, moda, dizi, sinema, magazin, konser, fotoğraflar, videolar, oyunlar, Facebook gibi bölümlerde ironi de yapabilirsin, dalga da geçebilirsin.Ne boş beleş bir tipsin sen ya .. Yaptığım ironiyi de anlayamıyorsun bir de alıntı yapıyorsun bendensen önce attığın iftiradan dolayı özür dilemesini öğret nefsine ..
Burası ironi yapılacak bir bölüm mü? Burası din bölümü. Dalga geçilecek bölümler çok. Müzik, makyaj, moda, dizi, sinema, magazin, konser, fotoğraflar, videolar, oyunlar, Facebook gibi bölümlerde ironi de yapabilirsin, dalga da geçebilirsin.
Senin sözlükte İroni başka anlama mı geliyor?Ohoooo var ya senle bayağı işimiz var
Dinle dalga geçtiğimi sanacak zekana yapabileceğim bir şey yok git ameliyat ol ..
İşid de zaten Hristiyandı![]()
Forumda sözcük kirliliği artıyor. Işid ile Hristiyanlığı bağdaştıramadım.İşid diyorum ironi diyorum dinle dalga geçiyorsun diyor hala :asd: hakikaten umutsuz vaka ..