Hoşlandığın kıza yatakta kahvaltı hazırlar mıydın?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
Şimdi burada işi romantizme döken, sözümona “mutlu eden kahvaltı değildir, mutlu zeytinlerdir vs” minvalinde yorumlayanları öncelikle pistten alalım.
Yatağa kahvaltı girdi mi öncelikle tüm ekmek kırıntılarının bu yeni mekanı hane olarak bilmesi kaçınılmazdır. Umut Sarıkaya tipi mutsuzluk tamamlarına benzer şekilde o kırıntıların bir tarafınıza girmesi de olağandır. Ben bile bu ultra kafir halimle “ulan çarpılırız şimdi” diyebiliyorken diğerlerini anlamakta güçlük çekiyorum. Üstelik elini yüzünü yıkamamış, cam açılıp oda havalandırılmamış, çapaklı pis gözlerle yapılan vıcık vıcık bir romantizmin çekilebilir bir yanı yok…

Kahvaltıyı mutfakta hazırlayıp süpriz yapmak daha Romatik olur bence.

hoşlandığın kadını yatağa atmışsın diye anlıyorum burdan
bi kahvaltı hazırlanır elinize mi yapışır

Kirinti dokulurse de carsaflari yikativersin. Ise yarayacaklar ya hepsi ayaklanmis .p

Ayrica yatak dediginiz sert secilir, poponuz icine gomuluyorsa o yataktan bel agrisiyla kalkarsiniz. Alin bu bilgiyle de ne yaparsaniz yapin…:d

Böyle bir şeyi hiç romantik bulmam aksine o yatakta yemek yerken kendimi diken üstünde hissederim. Onun yerine kahvaltıyı uyanmadan masada hazırlamış olması çok daha mutlu eder.

yatakta kahvaltı mı.. hayır ya….

Geri