Hoşlandığın kıza yatakta kahvaltı hazırlar mıydın?

• Kullanıcı Rhea
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Erkeklere Özel
Konu sahibi son olarak 26 gün önce görüldü
ben niye bu başlığı hoşlandığın kızı yatakta basarsan diye okudum ?

Ya bir şey diyim mi ben de sevmiyorum bu olayı. Onun yerine balkonda hazirlasa, şöyle özenmiş... Omlet yapmaya çalışırken kendi kafasindan bir şeyler ekleyip kendini şef sanan erkek hali...Bunları daha çok severiz...

hoşlandığım kız benimle aynı yatağa girdiyse bunu haketmiştir. sağ olsun.
gerçi seksin yerini tutmaz ama

İşte medyanın taze beyinlere ve hatta yoksunlarına bir yozlaştırma hamlesinin etkisi daha.. Özdeğerlerimiz içinde yiyeceğe, nimete olan saygının getirilmek istendiği nokta. Eşekler bile yattığı yerden ot yemez ama beynini yıkamışlar çok enteresan zevklere sahipmiş diyollla siz ne diyoonuz?

bi yatakta kahvaltı keyfimiz vardı beyni yıkanmış, hatta beyni olduğu şüpheli, yozlaştırılmış, nimete bok muamelesi yapan kırıntı cinleri tarikatı şeyhlerinin kurbanı olan kadın olmuşuz… hoş değil, kırılacaktım tam ama sonra aklıma kahvaltıyı getirirken ağzına gül alacağı da geldi bi kendime geldim. bi kere yatağınıza kahvaltı gelsin bak sesiniz çıkıyor mu… gülün yeri de toprak, ağzında ne işi var ulan, taşlayın bu kızı….
(yosun, lari, illusher(yeni nick) size yazıklar olsun…)

bi yatakta kahvaltı keyfimiz vardı beyni yıkanmış, hatta beyni olduğu şüpheli, yozlaştırılmış, nimete bok muamelesi yapan kırıntı cinleri tarikatı şeyhlerinin kurbanı olan kadın olmuşuz… hoş değil, kırılacaktım tam ama sonra aklıma kahvaltıyı getirirken ağzına gül alacağı da geldi bi kendime geldim. bi kere yatağınıza kahvaltı gelsin bak sesiniz çıkıyor mu… gülün yeri de toprak, ağzında ne işi var ulan, taşlayın bu kızı….
(yosun, lari, illusher(yeni nick) size yazıklar olsun…)
haha sesli güldümmmmmm neyse ben enişteme nasıl hazırlaması gerektiği taktikleri veririm üzülme çiçeğim:D

Geri