Banyoda mı yiyelim..Yatakta kahvaltı yenmez. Hiç bir şey yenmez. Yatak uyumak için var. Diğer işler için Mutfak var,Banyo var, v.s.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Banyoda mı yiyelim..Yatakta kahvaltı yenmez. Hiç bir şey yenmez. Yatak uyumak için var. Diğer işler için Mutfak var,Banyo var, v.s.
Evet. Mutfakta da banyo yapabilirsin mesela…Banyo da mı yiyelim..
Halı neyine?kahvaltı mutfakta hazırlanır yatağa servis edilir.
overlokcu ayağınıza geldi yastık kılıfına yorgan kenarına halı oamuguna overlok atılır beş dakikada teslim edilir
Tuvaleti sormaya korkuyorum… Aegi çağırın……Evet. Mutfakta da banyo yapabilirsin mesela…
Balkon?Tuvaleti sormaya korkuyorum… Aegi çağırın……
Onu hiç karıştırma kombi falan var orada Allah muhafaza…Balkon?
yok, arada mutfakta sevişin diyo. fantezi işte.....Banyoda mı yiyelim..
Zaten sorunun ekseni şu: Her kuşu geçtik leyleğe ne dersinhoşlandığım kız benimle aynı yatağa girdiyse bunu haketmiştir. sağ olsun.
gerçi seksin yerini tutmaz ama
ne yapcaz mesela evlenirsem lazım olur :$kahvaltiyla sınırlandırmamak lazım, tatlı minnoş öğünler daha güzel gidiyo bence
haha sesli güldümmmmmm neyse ben enişteme nasıl hazırlaması gerektiği taktikleri veririm üzülme çiçeğimbi yatakta kahvaltı keyfimiz vardı beyni yıkanmış, hatta beyni olduğu şüpheli, yozlaştırılmış, nimete bok muamelesi yapan kırıntı cinleri tarikatı şeyhlerinin kurbanı olan kadın olmuşuz… hoş değil, kırılacaktım tam ama sonra aklıma kahvaltıyı getirirken ağzına gül alacağı da geldi bi kendime geldim. bi kere yatağınıza kahvaltı gelsin bak sesiniz çıkıyor mu… gülün yeri de toprak, ağzında ne işi var ulan, taşlayın bu kızı….
(yosun, lari, illusher(yeni nick) size yazıklar olsun…)
ne yapcaz mesela evlenirsem lazım olur :$
Evet, Jelibon yenebilir. Dökülse de leke yapmaz ve kolay bulunur.Jelibon yesek olur mu hocam. O dökülmez .s