ÜSözlük HosgeldinHarunAbi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Harun iyi biri ve iyi bir yöneticiydi.
Adamı dalgaya alıp şakalaşsan bile rahatsız olmaz o da şakaya şakayla karşılık verir.
Belli ki yönetim durumuna biraz sinirlenmiş ya da incinmiş mi bilemedim...
Ha bir de birazcık dedikoducu bir arkadaşımız :d hoş değil.....
Eşinle beraber güzel senelerin olsun harun hazır uzaklaşmışken girme zaten boşver,gerek yok.

Canım serhadullah çıtır kardeşim d
Birilerine veya bir şeylere küsmeyecek kadar olgun karakterli bence işleri vardır yada bir süre kafa dinlemek istemiştir gelir tekrar ..

Son düzenleme:
harun abi, evvela hemşerimdir. forum içinde en çok saygı duyduğum kişilerden biridir. bunun mesleğiyle bir alakası yok. bence ailesinden gelen bir adalet duygusu var. olaylara yaklaşımı, insanlara davranışı hep ölçülü. raporlamalarda bile kimsenin hakkını yedirmez, neyse onu söyler. benle de kavga eder ama yine de yedirmez. forumdaki emeği de gerçekten az değildir. kıvrak zekası ve kendine has mizahıyla forumsalcıların gönlünde taht kurmuştur. ahmet kaya gibidir, sevmeyen varsa da gizli gizli okur adamı.. eskiden l nasıl sessiz sedasız dinlenirdi, harun abi de forumun öyle kıymetlerinden biridir. 🙂

bir gün şu diyet bitsin de, elimde bir tabak irmik helvasıyla baronun yolunu tutacağım. sözüm olsun. 😄

Yaşlı başlı saçlı sakallı tonton amca gibi duygu yaratıyor….. bir de benden küçük çıkarmış kendimi intihar ederim :))) Harun bey’cim henüz ben 29 :((

Ben hem seviyorum hem saygı diyorum ...bir ara gelip uzunca yazacağım şu ara yazlıkçılara güzide şehrimiz Van ı gezdirmekle meşgulüm 😁
♥️

İyi bir insan, iyi bir eş, iyi bir hukukçu, iyi bir hayvensever, iyi bir yönetici ve şimdi de iyi bir baba oldu. Her şey tam istediği gibi ilerlesin, kediciği ile bebek de eminim ki güzel anlaşacaklar..

Gözlemlediğim kadarıyla yöneticimiz yakın zamanda baba olmuş. Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim evladını sağlıkla, huzurla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Vatanına, milletine ve ailesine hayırlı bir evlat olur inşallah. Anne ve babasıyla birlikte uzun, sağlıklı ve güzel bir ömür geçirmesi dileğiyle..

Geri