Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Elbise mi giyiyorsun? Sklks“Çok şık olmuşsun” “saçın güzel olmuş” “elbise çok yakışmış”
bunların dışındakiler çok yapay .d
Karşı tarafa iltifat ederken…Elbise mi giyiyorsun? Sklks
Naptın sen bu iltifat değil evlenme teklifi gibi bişey SsjssjKalbimde bir evin var, sıcacık bir yuva gibi. mutlu bir yuva. seninleyken kalbimdeki evine çocuklar dolduruyorum. her yer cıvıl cıvıl. evet ben bir kaplumbağayım. evini kalbimde taşıyorum, kalbimde seni. ama anlaşalım evin kedisi benim sevdiceğim![]()
))))
İltifat işteNaptın sen bu iltifat değil evlenme teklifi gibi bişey Ssjssj
Seni yerim ben yaEsim bana boyle dese manyak manyak konusma derim....
Düşünsene O narin ellerinle berrak suyu verirken bana seni izlemek kadar ruhumu okşayan ne olabilir ki.. Diye su istediğini : DBenim bir hocaö vardı. Ben eşime seslenirken şiir okurum derdi. Su mu istiycem şiirle seslenirim derdi. Umarım öyle birine gönlümü kaptırmam…
Biri bana bunları dese oracıkta bayılırım...Kalbimde bir evin var, sıcacık bir yuva gibi. mutlu bir yuva. seninleyken kalbimdeki evine çocuklar dolduruyorum. her yer cıvıl cıvıl. evet ben bir kaplumbağayım. evini kalbimde taşıyorum, kalbimde seni. ama anlaşalım evin kedisi benim sevdiceğim![]()
))))
Kadin olsam ve bir erkekten böyle sözler işitsem, o erkeği hadım ederim. Çoğalmasın.Kalbimde bir evin var, sıcacık bir yuva gibi. mutlu bir yuva. seninleyken kalbimdeki evine çocuklar dolduruyorum. her yer cıvıl cıvıl. evet ben bir kaplumbağayım. evini kalbimde taşıyorum, kalbimde seni. ama anlaşalım evin kedisi benim sevdiceğim![]()
))))
Hoşuna gideceği için mi bayılırsın ash ?Biri bana bunları dese oracıkta bayılırım...