Sözlük Hoşa giden etkileyici iltifat cümleleri

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Misal ben görsel üzerine dayalı iltifatları çok klişe ve biraz da samimiyetsiz buluyorum. Kendi kazanımım olmayan bir görsele gösterilen ilgi çok da anlam ifade etmiyor benim için.
Fakat kimliğim, kişiliğim düşüncem ışığında karşı taraf olumlu gözlemini benimle paylaştığında etkilendiğimi söyleyebilirim.
Misal zaman sonrasında gözlemi neticesinde bana güven duyduğunu benimle paylaşması çok değerli benim için.

Misal ben görsel üzerine dayalı iltifatları çok klişe ve biraz da samimiyetsiz buluyorum. Kendi kazanımım olmayan bir görsele gösterilen ilgi çok da anlam ifade etmiyor benim için.
Fakat kimliğim, kişiliğim düşüncem ışığında karşı taraf olumlu gözlemini benimle paylaştığında etkilendiğimi söyleyebilirim.
Misal zaman sonrasında gözlemi neticesinde bana güven duyduğunu benimle paylaşması çok değerli benim için.
Görsel üzerine iltifat şöyle bir şey mi yelda hanım?

28062FCE-5C01-44DE-8DA2-53850B96DF45.jpeg

İstediğim ya da sevdiğim birinden gelmiyorsa ağzıyla kuş tutsa nafileee

Adının freni boşalmış,
Durmadan çarpıyor aklıma.

"Sana bakınca cenneti görüyorum "

Bu zamana kadar karakterim kişiliğim kimliğim ile ilgili bir şey soylenmedigi için etkilenmedim sonra need niye laylaylom ama ben hoşlandığım kişinin karakterini kişiliğini ve güvenini nota ve yazıya döküyorum.

Anlik hos geliyor.
Etkilenmek mi?
Yoo.

"bunca zaman hep seni beklemişim gibi hissediyorum."

Yine farklı olacağım diye millet saçmalamış.
Ulan çok güzelsin dediğin zaman hangi kadının hoşuna gitmez, ya da yakışıklısın deyince adamın.
Daha etkili cümleler icat edilmedi.

Galiba o anla..o kisiyle ilgili larim. Yani " sen benim herseyimsin yok bilmem gozlerinde cennet var yok bilmem sensiz bu dunyayi neyleyim" vs cok klise ve berbat . Ic ruhuna hitap etmeli. Ne bilim ellerini tuttugunda... onunla vakit gecirdikden sonra ayrildiginda hisettiklerin vs...

Bi ara gaz ver.

Kaclik bu

Kalkalim mi

Geri