Sözlük Hoşa giden etkileyici iltifat cümleleri

Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Hoşlandığım, sevdiğim insanlardan gelmesi önemli…

Vietnamli bir erkek is arkadasim vardi. Hep derdiki kadinlara kilo uzerinden iltifat yapinca cok mutlu oluyorlar. Aaa sen kilo mu verdin gibisinden. Bazen de renkler uzerinden yuruyorum derdi su renk sana cok yakismis gibisinden.

Kadınlar bana gözlerin lens mi dediğin de acayip haz alıyorum. Çünkü kadınlar beğeniyor ise bitmiştir Sjsjssj

Kalbimde bir evin var, sıcacık bir yuva gibi. mutlu bir yuva. seninleyken kalbimdeki evine çocuklar dolduruyorum. her yer cıvıl cıvıl. evet ben bir kaplumbağayım. evini kalbimde taşıyorum, kalbimde seni. ama anlaşalım evin kedisi benim sevdiceğim :) :)))))

Kalbimde bir evin var, sıcacık bir yuva gibi. mutlu bir yuva. seninleyken kalbimdeki evine çocuklar dolduruyorum. her yer cıvıl cıvıl. evet ben bir kaplumbağayım. evini kalbimde taşıyorum, kalbimde seni. ama anlaşalım evin kedisi benim sevdiceğim :) :)))))
Naptın sen bu iltifat değil evlenme teklifi gibi bişey Ssjssj

• Kahkaha
Tepkiler: Han
Benim bir hocaö vardı. Ben eşime seslenirken şiir okurum derdi. Su mu istiycem şiirle seslenirim derdi. Umarım öyle birine gönlümü kaptırmam…

Biri bana bunları dese oracıkta bayılırım...

Kadin olsam ve bir erkekten böyle sözler işitsem, o erkeği hadım ederim. Çoğalmasın.

Geri