Hollanda'da Pedofili parti

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eylül de kısmetse Amsterdam'dayım.

Dibine kadar her şeyi tadıcam yaşıyacam.

Kayseri de.
Ayrıca çocuk gelinler. Bunlarda pedofili ye dahil yasal hali hemde ne yazık ki.

Haklısın ama genede pedofil bizim kültürde de mevcut olmuş geçmişte kısacası her Şekline karşı çıkalım Danimarka ya gittim biliyom oraları güzel yer Çek cumhuriyeti hepsinden güzel Amsterdam Eğlence için güzel esrar cafeleri her Türlü cinsel isteği karşılayan yerler çarşı içinde su Kanalları geçer Dam meydanı ismi çok turist gelir sokak aralarında kırmızı ışıklar var kızlar raflarda elma armut gibi dizilmiş müşteri bekliyor birinde böyle gezerken bir kaç Türk gördüm İstanbul o taraflardan geldiği belli öğrenciler iki erkek bir kız kulak misafiri oldum hayat kadınlarına bakıyorlar kız diyorki sarışını ben beğendim ben girecem diye ısrar ediyor şaşırdım kaldım ..

Şaşırmak yok, kınamak hiç yok .. ÖZGÜRLÜK adı altında her tür sapıklığa hoşgörü ile bakmalıyız :)
Bir gün çocuğunuz eşcinsel olursa ya da çocuğunuza bir pedofili tacizde bulunursa görürüz o zaman ÖZGÜRLÜĞÜ HER ŞEY SERBEST sananları ;)

Şaşırmak yok, kınamak hiç yok .. ÖZGÜRLÜK adı altında her tür sapıklığa hoşgörü ile bakmalıyız :)
Bir gün çocuğunuz eşcinsel olursa ya da çocuğunuza bir pedofili tacizde bulunursa görürüz o zaman ÖZGÜRLÜĞÜ HER ŞEY SERBEST sananları ;)

Abi sana her zaman saygı duyuyorum ancak bu yorumun çok acımasız ve üzücü olmuş. Eşcinsellik ile pedofiliyi nasıl aynı kefeye koyarsın :/
Benim çocuğum eşcinsel olabilir sıkıntı olarak görmüyorum ben.

Millet uçmuş Çağdaş olayım derken ÇOĞU rezilliklere Anlayış sağlıyor gerçekten yapanda normal karşılayanda aynı kafadan bir Sürü güzel işler dururken niye çocuğun eşcinsel olması ihtimalini benimsiyor Şiddete karşıyım ama böyle insanlar ya özel bir alana yerlere yollansın yada bu ahlak dışı işten vazgeçsin!!

Dön sende dön dunya dönuyor yol yakinken sende dön..

Abi sana her zaman saygı duyuyorum ancak bu yorumun çok acımasız ve üzücü olmuş. Eşcinsellik ile pedofiliyi nasıl aynı kefeye koyarsın :/
Benim çocuğum eşcinsel olabilir sıkıntı olarak görmüyorum ben.

Sevgili kardeşim eşcinsellik ve pedofili filan hepsi de benim için tedavi edilmesi gereken hastalıklardır .. Acımasızlık değil tedirginlikle bakıyorum bu duruma ve hiç bir çocuğun da bu hastalığa yakalanmasını istemiyorum .. Bu konuda ki fikrim sabit ve nettir ..

Eşcinsellik bi hastalık değildir ve sakinca görmüyorum.
: )

Ama pedofili korkunç.

Eşcinsellik bi hastalık değildir ve sakinca görmüyorum.
: )

Ama pedofili korkunç.

Günaydın nerden buldun bu Alman kelimeli resmi anılıyormusun almancayı bitte ein simit .. Zaten bir sakıncası yok lakin normal gibi lanse edilmesin kendi ahlaksızlığı kendisi bilir .

Günaydın nerden buldun bu Alman kelimeli resmi anılıyormusun almancayı bitte ein simit .. Zaten bir sakıncası yok lakin normal gibi lanse edilmesin kendi ahlaksızlığı kendisi bilir .

Ünlü Fransız Albert Camus ne güzel demiş ; "Sizin ahlakınız benim ahlakım değildir. Vicdanınız da benim vicdanım değildir

Escinselligin ahlaksızlık olduğunu düşünmedim hiç.

Ünlü Fransız Albert Camus ne güzel demiş ; "Sizin ahlakınız benim ahlakım değildir. Vicdanınız da benim vicdanım değildir

Sen düşünmemiş olabilirsin ama Lut Aleyhisselam öyle düşündü ve Cenab-ı ALLAH öyle olduğuna karar verdi ..

ARAF S.80-82.AYETLER: “Hani Lut da kavmine şöyle demişti: ‘Sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı hayasızlığı,çirkinliği mi yapıyorsunuz?
Gerçekten siz kadınları bırakıp şehvetle erkeklere yaklaşıyorsunuz.Doğrusu siz,
ölçüyü aşan(azgın)bir kavimsiniz’ Kavminin cevabı: “Yurdunuzdan sürüp çıkarın
bunları,çünkü bunlar çokça temizlenen insanlarmış” demekten başka olmadı”

HUD S.81.AYET: “(Elçiler-Melekler)Dediler ki: ‘Ey Lut, biz Rabbinin elçileriyiz.
Onlar sana kesin olarak ulaşamazlar.Gecenin bir parçasında ailenle birlikte yürü
(yola çık).Sakın,hiçbiriniz dönüp arkasına bakmasın;fakat senin karın başka.
Çünkü onlara isabet edecek olan,ona da isabet edecektir.Onlara va’dolunan
(azab) sabah vaktidir.Sabah da yakın değil mi?

HİCR S.73-76.AYETLER: “Derken,tan yerinin ağarma vaktine girdiklerinde
onları (o korkunç ve dayanılmaz)çığlık yakalayıverdi.Anında(yurtlarının)üstünü
altına çevirdik ve üzerlerine balçıktan pişirilmiş taş yağdırdık.Elbette bunda
bunda ‘derin bir kavrayışa sahip olanlar’ için gerçekten ayetler vardır.O(şehirde)
gerçekten bir yol üstünde(hâlâ) durmaktadır.

“Kadının kadına yaklaşması(ilişki kurması)zinadır”
HADİS-İ ŞERİF. (TABERÂNİ)

“Erkeğin erkeğe,kadının kadına yaklaşması zinadır”
HADİS-İ ŞERİF.(BEYHEKİ)

“Lut kavminin amelini işleyen melundur”
HADİS-İ ŞERİF.(İ.AHMED)

Tam Camus mış :) öyleyse olan pis Ahlaksız seyleri taciz tecavüz benle alakası yok deyip geçeriz nasıl olsa ben yapmadım benim ahlakım değil Vicdanım değil banane

Tam Camus mış :) öyleyse olan pis Ahlaksız seyleri taciz tecavüz benle alakası yok deyip geçeriz nasıl olsa ben yapmadım benim ahlakım değil Vicdanım değil banane

Pesss buna nasıl bagladin?
Tecavüz bir suçtur.
Zorla birinin bedenini alikoymaktir önce eşcinsel eğilim ile alakası yok kıyaslama dahi yapılamaz.

Ahlaksızlık diyip duruyorsun da ahlak evvela kişisel öz disiplin ile başlar toplumun temel ahlak kuralları beraber yaşayabilmek ve düzenli bir alan oluşturmak içindir.
Birinin cinsel hayatı benim düzenimi etkilemez çünkü benim öz disiplinimde başkalarının hayatı kendi hayatımdan önce gelmez.
Görmekten rahatsız oluyorsaniz tahammül sinirinizi genisletmeniz gerekir bu dünya da tek siz yoksunuz.

EkSen abi bu insanları hasta olarak görüyorsunuz peki madem inancıniz gereği lanetlenmis ırk vs diyorsunuz ama yeri gelince aslında öyle değildir o zamanin şartlarına göre değerlendirelim dediğiniz durumlar için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Mesela küçük kız çocukları ile yapılan evlilikler içinde pedofili diyebilir miyiz?:) bende günümüz şartlarında öyle diyorum da.

Peki ya Osmanlı torunuyuz diyoruz hepimiz. Atalarimizda yok muydu eşcinsellik? Vardı elbette.
Cumhuriyet dönemi ile tabu olmuştur.
her dönem vardı günah olabilir ama sapıklık ya da ruh hastalığı demek yanlıştır.
Tercih olarak düşünün.
Adam kola ya da meyve suyu değil de ayran ve soda yi karıştırıp içmek istiyor gibi :))))
fizyolojisine uygun değil diyemeyiz çünkü henüz kanitlanmamis: )

Pesss buna nasıl bagladin?
Tecavüz bir suçtur.
Zorla birinin bedenini alikoymaktir önce eşcinsel eğilim ile alakası yok kıyaslama dahi yapılamaz.

Ahlaksızlık diyip duruyorsun da ahlak evvela kişisel öz disiplin ile başlar toplumun temel ahlak kuralları beraber yaşayabilmek ve düzenli bir alan oluşturmak içindir.
Birinin cinsel hayatı benim düzenimi etkilemez çünkü benim öz disiplinimde başkalarının hayatı kendi hayatımdan önce gelmez.
Görmekten rahatsız oluyorsaniz tahammül sinirinizi genisletmeniz gerekir bu dünya da tek siz yoksunuz.

Benim dediğimi anlamadın galiba konumuz pedofili diğer Ensest ilişkiler gibi normal deyip geçenlere serzeniş ediyorum tabiki eşcinselliğe karşıyım ama Şiddet uygulansın dışlansın onu istemem sadece ahlaksızlık olarak görüyorum hayvanlara maddelere karşı cinsel dürtüleri olan herkese karşıyım eğer eşcinselliğe hastalık dersek sübyancılara diğer Sapık kişilerde hak tanımamız gerek oda istediği şeyleri yapma özgürlüğünü Alsın sonuçta kendi seçimi bize ne zararı var isteyen hayvanlada yatar damacanalayda artık banane
..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri