Hollanda'da Pedofili parti

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabani bahsettiğin şeyler çok alakasiz bana göre. Eşcinsellik hastalık değildir. Ama bahsettiğin şeyler hastalıktır.
Iki insanın sevişmesi normaldir.
Bir insanın hayvanla ya da eşya ile kendini tatmin etmesi sapıklıktir
Bir insanin birini kullanarak zorla cinsel isteklerini yerine getirmesi de sapıklıktir.
Ensestlik konusuna hele hiç girmeyelim adem ile Havva dan gelip nasıl cogaldigimizi düşünüyorsun?
Bir insanin annesine babasına çocuğuna cinsel arzu göstermesi de sapkinliktir bana göre.

Hepsini aynı kefeye nasıl koyabilirsin ilginç.

Maria eğer aynı yaşıtlarsa evlenenler pedofil değil ama yanlıştır egerki küçük kızla evlenen olgun biriyse oda pedofilidir birde Osmanlı deme adamların yarasına dokunma onlar hepsi evliya alim senin dediklerine inanmazlar şimdi seni kara listeye aldılar işin iş Osmanlı'da iç oğlanlar haremlerdeki ufak yaştaki kızları biliyoz lakin görkemli tarihi biraz içine dini katıp saklıyorlar kimse o tarafını Görmüyor olağan üstü varlıklar olarak sayıyorlar ermiş.

Yabani bahsettiğin şeyler çok alakasiz bana göre. Eşcinsellik hastalık değildir. Ama bahsettiğin şeyler hastalıktır.
Iki insanın sevişmesi normaldir.
Bir insanın hayvanla ya da eşya ile kendini tatmin etmesi sapıklıktir
Bir insanin birini kullanarak zorla cinsel isteklerini yerine getirmesi de sapıklıktir.
Ensestlik konusuna hele hiç girmeyelim adem ile Havva dan gelip nasıl cogaldigimizi düşünüyorsun?
Bir insanin annesine babasına çocuğuna cinsel arzu göstermesi de sapkinliktir bana göre.

Hepsini aynı kefeye nasıl koyabilirsin ilginç.

Sonuçta hastalık değil mi konuyu Çarpıtma genelikle pedofiller eşcinsel kişilerden oluşuyor hepsi geçmişinde hemcinsiyle ilişki yaşamış hatta kendi isteğiyle o işi yapan küçük çoçuklar var o zaman zorunlu bir sebeb yok özgürlük işte..

EkSen abi bu insanları hasta olarak görüyorsunuz peki madem inancıniz gereği lanetlenmis ırk vs diyorsunuz ama yeri gelince aslında öyle değildir o zamanin şartlarına göre değerlendirelim dediğiniz durumlar için de aynı şeyi söyleyebilir miyiz? Mesela küçük kız çocukları ile yapılan evlilikler içinde pedofili diyebilir miyiz?:) bende günümüz şartlarında öyle diyorum da.

Lanetlenmiş toplum ırk değil öncelikle ..
Buluğa ermemiş çocuklar ile ilgili her tür cinsel eğilim pedofili içinde değerlendirilebilir ..
Sonuç olarak eşcinselliği LANETLEYEN VE KINAYAN BİZZAT YARATICININ KENDİSİDİR .. Bende inançlı biri olarak O'nun dediğinden başkasını söylemiyorum ..

allah sapıkları neden yarattı ki buna nasıl kalbi el verdi.. neyse yaw konuya içimi döküp kimseye gaz vermek istemiyom ve eminim ki herkes çocuğun mevzu olduğu durumlarsa en az benim kadar öfkelidir. benden daha büyüksünüz yaşlısınız :)))) ayyy ben de bi susamıyom ki jıınım

allah sapıkları neden yarattı ki buna nasıl kalbi el verdi.. neyse yaw konuya içimi döküp kimseye gaz vermek istemiyom ve eminim ki herkes çocuğun mevzu olduğu durumlarsa en az benim kadar öfkelidir. benden daha büyüksünüz yaşlısınız :)))) ayyy ben de bi susamıyom ki jıınım

Allah kimseyi Sapık yaratmaz doğuştanda değil sonradan olan birşey..

Oggy konu ile ilgili ne düşünüyor bilmek istiyorum .. Bir gay ona sucuklu yumurta yaparsa yer mi yemez mi acaba :)

Kardeş ben Oggy kardeşime kötü bir amaçla sormadım o soruyu .. Onu sevdiğim için takılma babında sordum .. Sosis filan karıştırmayalım lütfen ..

Bi insan homofobik değilse homoseksüeldir gibi bi mantık mı kurdunuz?
Açıkçası körü körüne nefret gördüğümde şaşırıyorum, bi travmanız mı var?

Nefret edecek kadar önemli değiller benim için ÇOĞU kişiden zararsız benim görüşüm bu isteyen istediğini yapar gayet normal hastalık varsayalım tedavisini yapsın sadece eşcinsellik değil Doğanın bir düzeni kanunu var leke gibi duruyor nasıl benimseyecem ismini ne koyarsan koy mitolojiden mi girersin biyolojiden mi buna kılıf uyduramasın.

Nefret edecek kadar önemli değiller benim için ÇOĞU kişiden zararsız benim görüşüm bu isteyen istediğini yapar gayet normal hastalık varsayalım tedavisini yapsın sadece eşcinsellik değil Doğanın bir düzeni kanunu var leke gibi duruyor nasıl benimseyecem ismini ne koyarsan koy mitolojiden mi girersin biyolojiden mi buna kılıf uyduramasın.

O zaman git tıp oku, sonra hastalık olduğunu ispatla, sonra bi de tedavi bul. Nobel ödülüne adaysın.
Kafana göre hastalık var sayamazsın. Suç değil ki kılıf uydurulsun. İyi ki nefret edecek kadar önemli değilmiş. İnsanlara leke dedin.
Köyde eşek becerenlerin ülkesi Türkiye. Nedense homoseksüeller kadar tepki almıyolar.

Oggy konu ile ilgili ne düşünüyor bilmek istiyorum .. Bir gay ona sucuklu yumurta yaparsa yer mi yemez mi acaba :)

bir sucuklu yumurtasever, sucuklu yumurtayı hijyen koşulları altında kimin yaptığına bakmaksızın ekmek bandırmak zorundadır. yani bir sucuklu yumurtasever insanları din, dil, ırk, cinsiyet, cinsel tercih ayırt etmeksizin herkesin sucuğunu yer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri