Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kayseri de.
Ayrıca çocuk gelinler. Bunlarda pedofili ye dahil yasal hali hemde ne yazık ki.
Eylül de kısmetse Amsterdam'dayım.
Dibine kadar her şeyi tadıcam yaşıyacam.
spacecake yemeden gelme))))
Şaşırmak yok, kınamak hiç yok .. ÖZGÜRLÜK adı altında her tür sapıklığa hoşgörü ile bakmalıyız![]()
Bir gün çocuğunuz eşcinsel olursa ya da çocuğunuza bir pedofili tacizde bulunursa görürüz o zaman ÖZGÜRLÜĞÜ HER ŞEY SERBEST sananları ;)
spacecake yemeden gelme))))
Abi sana her zaman saygı duyuyorum ancak bu yorumun çok acımasız ve üzücü olmuş. Eşcinsellik ile pedofiliyi nasıl aynı kefeye koyarsın :/
Benim çocuğum eşcinsel olabilir sıkıntı olarak görmüyorum ben.
Eşcinsellik bi hastalık değildir ve sakinca görmüyorum.
: )
Ama pedofili korkunç.
Günaydın nerden buldun bu Alman kelimeli resmi anılıyormusun almancayı bitte ein simit .. Zaten bir sakıncası yok lakin normal gibi lanse edilmesin kendi ahlaksızlığı kendisi bilir .
Ünlü Fransız Albert Camus ne güzel demiş ; "Sizin ahlakınız benim ahlakım değildir. Vicdanınız da benim vicdanım değildir
Escinselligin ahlaksızlık olduğunu düşünmedim hiç.
Ünlü Fransız Albert Camus ne güzel demiş ; "Sizin ahlakınız benim ahlakım değildir. Vicdanınız da benim vicdanım değildir
Escinselligin ahlaksızlık olduğunu düşünmedim hiç.
Tam Camus mışöyleyse olan pis Ahlaksız seyleri taciz tecavüz benle alakası yok deyip geçeriz nasıl olsa ben yapmadım benim ahlakım değil Vicdanım değil banane
Pesss buna nasıl bagladin?
Tecavüz bir suçtur.
Zorla birinin bedenini alikoymaktir önce eşcinsel eğilim ile alakası yok kıyaslama dahi yapılamaz.
Ahlaksızlık diyip duruyorsun da ahlak evvela kişisel öz disiplin ile başlar toplumun temel ahlak kuralları beraber yaşayabilmek ve düzenli bir alan oluşturmak içindir.
Birinin cinsel hayatı benim düzenimi etkilemez çünkü benim öz disiplinimde başkalarının hayatı kendi hayatımdan önce gelmez.
Görmekten rahatsız oluyorsaniz tahammül sinirinizi genisletmeniz gerekir bu dünya da tek siz yoksunuz.