hilafetçilere soruyorum

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Nil hocam eğer paylaştığınız resimdeki ifadeleri destekliyorsanız size söylemek istediğim şeyler var.
öncelikle başınız sağolsun.
sonrasında da eğer bu konuda bir görüş ifade etti iseniz bu fikrinizi savunmanızı ve yanıldığınız konularda da kabullenme bekliyorum(z). pkk ve gibi terör örgütleri konusunda sayın cumhurbaşkanımızın desteklediği ve karşı savaştığı gibi durumlarda eleştirilen yerler farklı. dış ülke istihbaratları ve wikileaks istihbaratı belgeliyorlar Erdoğan karşıtı durumları. eğer bunlar sahteler ise doğrusu ispatlansın. ben inanayım. örgütlerle mücadele ederken kullanılan yöntemlerden bazıları ve zamanlamaları tartışıldı ve eleştirildi. komple karşı çıkılmadı. maalesef ülkede karar alma merciğindeki insanlar bu konuda tartışmaya katılan insanlar gibi hatalarını kabullenen insanlar değiller. sizler gibi dürüst değiller. bu yüzden konunun tartışmasını bizler yapıyoruz.
konunun temel yapısına da bir mesaj iletmek istiyorum forumda istek şikayet konusunda haberlerin yazılışı hakkında bir konu açtım. fakat yöneticiler tarafından bir mesaj alamadım. eğer benim bu açtığım konuda tavır ortaya konursa sanırım şuan içinde bulunduğumuz konu da artık tartışılmaz diye düşünüyorum

Geri