hilafetçilere soruyorum

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Açılım saçılım politikalarını alkışladığınız hukumetinizi, şimdi neden eleştiremiyorsunuz? Dakika başı pkk haberi paylaşan ama ışid'e toz kondurmayan Cohen özellikle sana sorum. Yanlışa yanlış demek bu kadar mı zor?

Akp kendi zehirini kendine akıtıyor..
Şimdi arkadaşlar diyecekler ne o ak partiye toz kondurmuyordun zamanında..
Eee yanlışa doğru diyelim?
Akp'ye toz kondurmamak için 32 vatandaş öldükten sonra Hdp/paralel yapıyımı suçlayayım ?
Ya da şehit haberlerini alınca şu zamana kadar seyirci kalıp içeriye göçmen almaktan başka birşey yapmayan Akp'ye toz konmasın diye kimi suçlayayım ?

Bravo kardeşim.vicdan sahibi insanlara ihtiyacımız var

Ben hic bir siyaset taraftari degilim her yanlis buldugumuda elestirmek haddim degil oyda vermedim keske verseymisim dedigim cok oluyo ama lakin bende sana soru sormak istiyorum ama sen genelde yanitlamiyorsun sorularimi hukumet acilim yapmasaydi ne yapsaydi ??? Insanlara haklari vermek istemesi kotu biseymi kurtlaz cerkez alevi diye bugune kadar ayristirmadilar mi ulkeyi hadi herseyi sittiret ben cahil biri olarak danisiyorum sana oy verecegim misal hangisine oy atam koskoca Ataturkun kurdugu partiyi kiliclaroglu gibi bi adam yonetiyo onami?yillardir yerinde sayan ne ulkeye ne devlete bisey kazandirmayan devlet basinda olan mhpyemi yoksa takim elbise giyip meclise giren terorist hdpyemi hadi nolu sole ??

PaRSa tabiki halkların kardeşliğinden yanayım. Hdp nin bölucu değil birleştirici olacağını düşünüyorum. Benim derdim akp nin dün kürt kardeşim dediklerine bugün terörist demesi.Kürtlerden beklediği oyu alamadı ve tornistan etti.milli irade lafını ağzında sakız eden bi adamın, halkın oyu ile meclise giren seksen adamı illegal ilan etmesi akıl alır bişey değil.bak sen bile takım elbiseli terörist diyorsun onlara.bu mu sizin açılımınız? Dağdayken vuruluyorsunyz ovaya inin siyaset yapın dediler.adamlar indi siyaset yaptı.meclise girdi.yine vuruyorsunuz ..derdiniz ne hacı sizin

Bende aslında olaya şöyle bakmak istiyorum.
Akp döneminde Kürt halkı olarak Kürtçeyi gayet özgürce kullanabildik/yoruz
Yatırımlar iş olanağı konusunda falanda çat pat idare ediyoruz çok şükür.
İnsanların öcüüü olarak baktığı doğu, insanlara biraz sempatik gelmeye başlamıştı ama herşey tekrardan tersine döndü..
Neyse şunu demek istiyorum Kürt açılımının, Kürt halkından ziyade pkk ile yapıldığını düşünüyorum barış görüşmeleriyle paralel olarak.

climax birlestirici olan bu vatanin polisine askerine mermimi sıkar?(polis meslegini istisnalar haric cinim kadar sevmem cunku meslegi iclerinde kendi cikarlarina kullanan o kadar cok insan varki bana attiklari kazikda cabasi simdi bendemi polise dasli sopali saldirayim?)
Bak diyorumki yeminle oy vermedim ama milletin iradesi ve coklugu hukumeti secmezmi demokrasi bu degilmi takim elbiseli terorist neden mi ne zaman halk ayaklansa ayaklananlarin yanlarinda hdp kandile gore hareket eden apo picine cok afedersin cok ozur dilerim(vatanimiz evlatlarini katleden serefsizi) savunan yine hdp apoyu serbest birak diyen yine hdp daha bicok sebep soyliyebilirim sana aktutun baskinini hatirlar misin bilmem ama ben o olayi dun gibi hatirlarim o zaman askerdim o baskin olana kadar gotumuzde donla her gece 1500 mt yukardaki mevziye gotumuzden nefes alarak cikardik taciz ateslerinden daglarda gezen arkadaslari soylemiyorum bile siyaset bu vatan icin yapilir kurdisdan turkusuyle degil diyorum ya benimde yanlis dusuncelerim olabilir ama hicbir guc bana hdpnin masum bir vatansever olduguna inandiramaz

Hdp yi içselleştirmezsen,pkk nın terörü bitmez.40 yıldır var.bi kırk daha devam eder.apo piçi dediğin adam devlete çalışır. Adama mikrofon uzatsan ne mutlu türküm diyene der.gariban bi maşa sadece .gözunde fazla buyutme.gözumde hiç bişey akp kadar zarar vermedi bu ülkeye veremez.asker asker diye inliyorsunuz .eyvallah.başım üstüne.o askerlerin paşalarını altı sene melettiler zindanlarda.nooldu? Pardon paralel yapmış dediler.askere en büyük zararı akepe verdi.padişah kaybedince yeniden seçime girne kararı aldı.akıllı.inovatif.aynı şeyleri yaparak farklı sonuçlar alınmayacağının farkında.bu kez Kürtleri gözden çıkardı.butun monarşlar savaşla ve kaosla beslenir unutma

Soru hilafetçilere sorulmuş .. Ben refakatçiyim neyse ki :) cekirdeğimi aldım bu kez izleyiciyim .. Clinin son yorumuna da katılıyorum ayrıca .. Kavgasız polemiksiz bir münazara diliyorum sizlere ..

Soru hilafetçilere sorulmuş .. Ben refakatçiyim neyse ki :) cekirdeğimi aldım bu kez izleyiciyim .. Clinin son yorumuna da katılıyorum ayrıca .. Kavgasız polemiksiz bir münazara diliyorum sizlere ..

Hocam benim gibi ulusalcı adamı hdp savunur hale getirdiler.çok acayip.bir yıl önce yukarıda yazdıklarım aklımdan bile geçse kendimi vururdum.

apoyu fazla gozunde buyutme diyor adam sana ne iciriyorlar.abi
adam devlete çalışır miş ta muş oldu olacak apo polis yada askerler gibi
senin gozunde hdp : pkk apo : bu ulkedeki masumlarin şehitlerin katili

Romeo neden asmadılar o zaman apoyu? Mhp engel olmadı mı zamanında?

Bilmiyorum ne kadar doğru anladım ama sen kötüyü yere batırmaya çalışırken farklı fikirde ama aynı sonuçları getirecek adamları savunmaktasın climax.Senin o ''bölücü değil birleştirici'' fikrini savunduğun adam,attığı adımın hesabını apoya vermekte ki bunu zaten bilmektesindir.Bu biraz ''iki ucu ** değnek'' gibi bir şey olmakta.Akp'nin ne olduğunu zaten açık zihniyete sahip olan her insan bilir ama diğerlerinin de onlardan aşağı kalır yanı yok sanki.

zamaninda asmadilar apoyu
asilmadi diye masummu ?
asilmadi cunku.kaosa suruklenirdik
asilmasini emin ol cok kişi isterdi istiyor

Latte bu işler birden olmaz
Kürtlere kimse hak vermedi.
Adamlar zorla aldı.
Pkk olmasa bugün ne hdp ne trt şeş olurdu.
Bu işler zamanla.birden askeri kanadı dışlayamazsın.kürt halkına bir kürt olarak kazanımları anlatan siyasetçiler,halkın gazını alır ve onlar da silahlı kanada ihtiyaç duymaz.medet ummaz..zamanla.
Toplum mühendisliği birden işlemez

ben ak partiyi niye sevdim, niye oy verdim...

bir hayalim vardı. inançlı bir CUMHURBAŞKANI ve İnançlı bir BAŞBAKAN..

Bu günlerde yaşadıgımız sıkınılar. büyük bir imparatorluk filminin frankmanı dır. göreceğiz bu günlerie de atlatacagız.. bu günlerde geçecek.. biz daha zor günlerden geçtik. iki kardeşin bir birini vurdugu zamanlardan...
ateşten günlerdi .. yine yeneceğiz. yine başaraxagiz... mesele ak parti meselesi değil..

mesele memleket meselesi

ben ak partiyi niye sevdim, niye oy verdim...

bir hayalim vardı. inançlı bir CUMHURBAŞKANI ve İnançlı bir BAŞBAKAN..

Bu günlerde yaşadıgımız sıkınılar. büyük bir imparatorluk filminin frankmanı dır. göreceğiz bu günlerie de atlatacagız.. bu günlerde geçecek.. biz daha zor günlerden geçtik. iki kardeşin bir birini vurdugu zamanlardan...
ateşten günlerdi .. yine yeneceğiz. yine başaraxagiz... mesele ak parti meselesi değil..

mesele memleket meselesi

bunca yaşanandan sonra yine oy verirmisin mesela akp ye ?
yine severmisin inançlı başkanı , merak ediyorum

O dediğin çok daha eskiye dayanıyor climax.Bence hepsinin temelinde Turgut Özal zamanından beri doğuda yaşayan vatandaşlarımıza,batının şartlarıyla aynı düzeyde hassasiyet sağlanmaması yatar.Hepsi birikti birikti,çoğu dağa çıktı,bir kısmı kendini kurtardı.Dağa çıkanlar ve doğuda kalanlar boyutu buraya kadar getirdi.Bunu on üç yıldır besleyen,hdp olgusunun ortaya çıkarılmasını sağlayan kişiler de idame ettirdi.Ne ara aponun çağrı vermesini bekleyecek konuma geldik? Evet onlara hak verilmedi,o konuda sana katılıyorum.Ama yanlış tedbir,yanlış izlenim,yanlış kişiler olduğu müddetçe daha da çok şeyler göreceğiz.Ele silah değil,kalem lazım,haklısın.

bunca yaşanandan sonra yine oy verirmisin mesela akp ye ?
yine severmisin inançlı başkanı , merak ediyorum

yarın seçim olsa yine veririm. çünkü güveniyorum.
çünkü bu adamların dününü biliyorum.
bir inançları var. bir idealleri var..

Konuyla alakası olmayacak belki ama şuana kadar çok zıt görüşler harika bir şekilde dile getiriliyor bunu kör cahillerin yokluğuna borçlusunuz öngörüm şu ki yarın bu konuyu kitleyecekler sırf laf yapmak için cümlelerini süsleyenler şurayı batırcaklar (:
Konunun bütün yorumlarını beğenesim geldi yahu.

Geri