hilafetçilere soruyorum

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Oyun çok açık .
AKP'nin HDP'e giden oyları geri toplama ve tek başına iktidar olma hırsı.
Erken seçime gidilmeden yem olarak kullanılan halklar.
Lütfen sataşmayın zira çok yorgunum şu an uğraşamam (:

Şems , ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum. bu adamın yaptığı ve senın hayatına kattığı güzelliklerden bahsetmek istermisin. bilgi sahını olurum belki , çünkü bana göre yaptığı en iyi şey çözüm süreci.
diğerleri zaten , sosyal bir devletin ve bır mılletın % 50 sinin oyunu alan her hukumetın yapması gereken şeyler.

İnançlı :) münafık nedir bilir misiniz?
Temel sorun din beyler.
On yıldır dinle olan mücadelem bu yüzden.çünkü bi adamı din ile kandırıp canlı bomba bile yapabilirsin.cb mi seçtiremeyeceksin.
Ama Allah'a şükür ateist sayısı 5.5 milyonu buldu.bir on sene sonra mecliste bile temsil ediliriz baraj kalkmasa bile.akepe nin bana en büyük yararı milleti dinden çıkarması oldu hamdolsun

Şems , ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum. bu adamın yaptığı ve senın hayatına kattığı güzelliklerden bahsetmek istermisin. bilgi sahını olurum belki , çünkü bana göre yaptığı en iyi şey çözüm süreci.
diğerleri zaten , sosyal bir devletin ve bır mılletın % 50 sinin oyunu alan her hukumetın yapması gereken şeyler.

ben imamhatip lisesi mezunuyum.

benim arkadaşım başörtülü oldgu için üni sınavına giremedi.

arkadaşım uzman çavuş annesi onun siğortasından faydalanıyor doktora muayane olabilmesi için nizamiyede başörütsünü çıkarması gerekiyor.

astsubay arkadaşım inancından dolayı ordudan atıldı

ve şimdi başörtülü millet vekilleri var.

ekik, gedikler illa oluyor. olacaktır da.. hem mesele üzüm yemekse üzüm yenir ama mesele bağcıyı dövmek olunca zaten bir bahane buluruz

Öncelikle bahsi gecen partılerın hiç birine oy vermemiş ve tamamen geçmişte bu zatların belirttikleri fikirleri hatırlatacak biri olarak tek ricam şudur; bir seylere körü körüne bağlanmayın lütfen. Desteklediğiniz tarafı tabıkı sevin lakin haksız olduğu vakit "burda dur arkadas,hani böyleydi?" Deyip eleştirin sorgulayın...
Basımıza ne geliyorsa zaten bahşedilen aklı ve fikri kullanmamaktan geliyor.

Umarım zihnim beni yanıltmıyordur
İmralı tutanakları 2013: Abdullah Öcalan: " başkanlık sistemi düşünülebilir. Biz tayyip beyin başkanlığını destekleriz."
Öcalanı niye bazıları konuşmuyor şimdi anlaşılıyor mu?
30 yıllık terörün sorumlusu Demirtaştır çünkü başkanlığı desteklemiyor...

Ben daha fazla yazmayacam hacı.olay yine benim başortulu bacım mevzusuna geliyor.zaten halife bunun ekmeğini çok yedi şems arkadaşlar oldukça 10 sene daha yer.kendi çocuğunun imam hatipte gidişine şükreder de camiye jiple gelenlerin çocuklarını kanadada okuttuğunu bilmez. HAK diyene inanmaz da ALLAH diyene Allahtan çok kulluk eder..

Ben daha fazla yazmayacam hacı.olay yine benim başortulu bacım mevzusuna geliyor.zaten halife bunun ekmeğini çok yedi şems arkadaşlar oldukça 10 sene daha yer.kendi çocuğunun imam hatipte gidişine şükreder de camiye jiple gelenlerin çocuklarını kanadada okuttuğunu bilmez. HAK diyene inanmaz da ALLAH diyene Allahtan çok kulluk eder..

Ula Allah hiç kulluk eder mi?

Ama Allah'a şükür ateist sayısı 5.5 milyonu buldu.bir on sene sonra mecliste bile temsil ediliriz baraj kalkmasa bile.akepe nin bana en büyük yararı milleti dinden çıkarması oldu hamdolsun

gerçekten güldüm :cici:
hem ataist diyorsun hemde ALLAHa şükür diyorsun :cici:

ataistlik bile başı boş bir şey değil ki. o da bir inanç. ve ben ataist oldugunu iddia eden ama filistine özgürlük için ingiltereden, almanyadan gelen insanlar ile tanıştım.
bir insanın fikri,olmalı.. slogan yaşanmaz ki

başörtüsü mevzusu bana göre Erbakanın mirası ülkeye , bunda başka kimseyi suçlamıyorum ben.
Adam akıllı bir siyasetciydi belki ama herkes hata yapabilir onun hatası da bu oldu. aceleci davrandı.
Şimdikiler gibi sabırlı davranamadığı için sıkıntılar yaşandı geçmişte.
Asker günümüzde ki gibi siyasete müdahale edemez hale getirilmemiş olduğundan irticai hareket yaygarasıyla olan türbanlı çalışana , okuyana oldu.
Askeri ilahlaştıran diğer hükümetlere karşı hop dur bakalım demesi AKP nin artısı gibi görünebilir ama bunu da ülkenin selameti için yapmadığını biliyorum. onlar sadece ayağına takılabilecek taşları ayıkladılar . hamleleri ve zamanlamaları doğruydu.

AKP'nin başörtüsü ve askeri vesayet meselelerini çözmesini ve Kürt sorunu realitesini gündeme getirip bu işe eğilmesini takdir ettim ve hala ediyorum. Ama üzerine eğildiği her konuyu süründürerek elinden geldiğince reklamını yapıp ekmeğini yemeye çalışmasını da yadırgıyorum.

Bu partinin 2002'deki vaatleriydi bunlar. 2002'den beri darbe anayasası deyip duruyorlar, evet ben de rahatsızım bu anayasadan da buyurunuz bir araya gelin tüm meclis çıkarın bir anayasa. Başörtüsü problemi 1 haftada halledilebilecek ama kimsenin elini sürmemesi yüzünden büyümüş bir sorundu. 10 yıl meydanlarda propagandasını yapmadan çözüp 10 yıl bu sorunu biz çözdük diye reklamını yap, başımın üstünde yerin var.

Şu son birkaç gündür meydana gelen olayları benim okuyabilmem için hala zaman lazım. Çünkü ortada ipini koparmış bir iktidar, ne yaptığı belli olmayan bir PKK-KCK-YDGH üçlüsü ve bunların hepsiyle gerilimli bir HDP var.

Belli ki HDP kendi kitlesini oluşturup Kürt iradesini kendi çevresinde ve siyasi çözüm arenasında toplamak istiyor lakin climax in dediği gibi bu zaman ve cesaret isteyen bir iş. Umuyorum ki başarırlar da bu vesayetten kurtulup soru işareti barındıran kafaları rahatlatırlar.

Bir erken seçim ve akabinde ezici bir AKP iktidarı istemiyorum. Bunun olması yolunda yahut olmaması yolunda bundan 3 yıl önceki ortama dönüp çatışmaların, ölümlerin de olmasını istemiyorum. Normalde kimse istemez diyebilmek gerekir böyle durumlarda ama maalesef görüyoruz ki bu cümleleri rahatça kurabileceğimiz sağduyulu bir çoğunluk yok memlekette.

Not: Şu 3 sayfada herkes o kadar güzel yürütmüş ki tartışmayı, yazmadan edemeyeceğim. Hepinize teşekkürler.

Ortamlarda akpye oy vermedim dersin kim bilecek la kim verdi bu kadar oyu o zaman

Ne güzel bakın, demek ki sadece konu içeriğine yorum yapılınca gayet medeni fikirler tartışılabiliyormuş ..
Dengeyi bozmamak adına konu yorumum yok ama hepinize teşekkür ederim ..

Akp tek basina iktidar olabilmek için erken secime giderkene..

Akp'nin vaat ettigi ama yuzune gozune bulastirdigi konulardan bir tanesi bu Kurt acilimi.. Digeri de demokrasinin onundeki asker sorunuydu.

AKP'yi gunahim kadar sevmem, ancak tutarsizliklari bir tek bu konuda ise yaradi. Climax'in de dedigi gibi, bu ulkede Kurtlerin de artik siyasete girmesi gerektigini ve PKK sorununun ancak HDP'nin mecliste olmasiyla ve haklarinin verilmesiyle cozulebilecegini gordu insanlar. Yapilan ayrimciligin ne buyuk seviyeye geldiginin en azindan bir kesim farkina vardi. Simdi de tek parti iktidari ellerinden gittigi icin, halkin milliyetcilik damariyla oynamaya calisiyorlar. Soylediklerinin/vaat ettiklerinin tam tersini uygulamaya basladilar yine.

Lütfen sataşmayın bu mesajımdan sonra çünkü iki gün önce dedemi kaybettik sadece biraz saygı bekliyorum.

11221514_937934502934549_163128488751011322_n.jpg

gerçekten güldüm :cici:
hem ataist diyorsun hemde ALLAHa şükür diyorsun :cici:

ataistlik bile başı boş bir şey değil ki. o da bir inanç. ve ben ataist oldugunu iddia eden ama filistine özgürlük için ingiltereden, almanyadan gelen insanlar ile tanıştım.
bir insanın fikri,olmalı.. slogan yaşanmaz ki

hayatım
1 '''ateist'' ataist değil
2 ateizm inanç değil inançsızlıktır.senden öğrenecek değil tüm dünya.
3- ''allah'' ve şükür kelimeleri cümlede ironidir.
4-filistine sen müslüman oldukları için yardım edersin,benim için insan olmaları yeterlidir.

son not:anlayamazsın.ve tüm hayatın boyunca da anlayamayacaksın beni.

El birliğiyle ülkenin anasını ağlattılar devamda ediyorlar. Olan yine bizim insanlarımıza oluyor üzücü.

hayatım
1 '''ateist'' ataist değil
2 ateizm inanç değil inançsızlıktır.senden öğrenecek değil tüm dünya.
3- ''allah'' ve şükür kelimeleri cümlede ironidir.
4-filistine sen müslüman oldukları için yardım edersin,benim için insan olmaları yeterlidir.

son not:anlayamazsın.ve tüm hayatın boyunca da anlayamayacaksın beni.

sen anlatırsan inan ben seni anlamak için dinlerim. ama sen beni dinleyecekmisin ?

Geri