Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Şems , ben gerçekten anlamakta zorlanıyorum. bu adamın yaptığı ve senın hayatına kattığı güzelliklerden bahsetmek istermisin. bilgi sahını olurum belki , çünkü bana göre yaptığı en iyi şey çözüm süreci.
diğerleri zaten , sosyal bir devletin ve bır mılletın % 50 sinin oyunu alan her hukumetın yapması gereken şeyler.
Ben daha fazla yazmayacam hacı.olay yine benim başortulu bacım mevzusuna geliyor.zaten halife bunun ekmeğini çok yedi şems arkadaşlar oldukça 10 sene daha yer.kendi çocuğunun imam hatipte gidişine şükreder de camiye jiple gelenlerin çocuklarını kanadada okuttuğunu bilmez. HAK diyene inanmaz da ALLAH diyene Allahtan çok kulluk eder..
Ama Allah'a şükür ateist sayısı 5.5 milyonu buldu.bir on sene sonra mecliste bile temsil ediliriz baraj kalkmasa bile.akepe nin bana en büyük yararı milleti dinden çıkarması oldu hamdolsun
gerçekten güldüm :cici:
hem ataist diyorsun hemde ALLAHa şükür diyorsun :cici:
ataistlik bile başı boş bir şey değil ki. o da bir inanç. ve ben ataist oldugunu iddia eden ama filistine özgürlük için ingiltereden, almanyadan gelen insanlar ile tanıştım.
bir insanın fikri,olmalı.. slogan yaşanmaz ki
Ula Allah hiç kulluk eder mi?
hayatım
1 '''ateist'' ataist değil
2 ateizm inanç değil inançsızlıktır.senden öğrenecek değil tüm dünya.
3- ''allah'' ve şükür kelimeleri cümlede ironidir.
4-filistine sen müslüman oldukları için yardım edersin,benim için insan olmaları yeterlidir.
son not:anlayamazsın.ve tüm hayatın boyunca da anlayamayacaksın beni.