Stockholm Sendromu
Elmas Üye
pek severim, sık sık da kullanırım :
paran varsa yancıkta ******* oynar *******
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ayıplık ya da çekinmelik bir durum değil. alenen yazmayı tercih etmiyor olabilir miyiz? kişisel tercihimiz bu olabilir mi mesela? tamam, en çok sen küfürlü konuşuyorsun, en ağzı bozuk, en aykırı, en kural tanımaz sensin... 1-2-3 sana siri de aynı tepkiyi verdi. bana kalır ise fazla samimiyetinin olmadığı ya da sana o samimiyeti vermeyen kişilerle böyle diyaloglara girmemelisin.Ben de onu diyorum neden çekiniyorsunuz zaten hepimiz yeterince ayıbız.
Valla yanlis bir sey demedim ama peki. Yani anlatmaya calistigim biz onu sansurlesekte yazdigimiz gercegini degistirmez. Gerci bunu sansur ve post silinmesi icin soyledim ama senin post'dan ornek verince kizdin sanirim pardon.ayıplık ya da çekinmelik bir durum değil. alenen yazmayı tercih etmiyor olabilir miyiz? kişisel tercihimiz bu olabilir mi mesela? tamam, en çok sen küfürlü konuşuyorsun, en ağzı bozuk, en aykırı, en kural tanımaz sensin... 1-2-3 sana siri de aynı tepkiyi verdi. bana kalır ise fazla samimiyetinin olmadığı ya da sana o samimiyeti vermeyen kişilerle böyle diyaloglara girmemelisin.
bu aralar böyleyim.... gergin....Valla yanlis bir sey demedim ama peki. Yani anlatmaya calistigim biz onu sansurlesekte yazdigimiz gercegini degistirmez. Gerci bunu sansur ve post silinmesi icin soyledim ama senin post'dan ornek verince kizdin sanirim pardon.
He sorun yok ya ben samimiyetine inaniom yani dusman nazarli bir post degildi, bazen ben fazla animal instinct oluom sanirim asker arkadasimmis gibi karsimdaki asfkjbu aralar böyleyim.... gergin....
![]()
sansürsüzünü söyle kulağıma çözemedim bunu….pek severim, sık sık da kullanırım :