Sözlük Hiçbir zaman haksız çıkmayan sözler, atasözleri, deyimler, deyişler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
konuya dair bir çok üsturuplu atasözü yazılmış ama benim aklıma "ayşe fatma adı bir, karanlıkta tadı bir..." geldi...

angie şimdi özellikle bulup çıkardığımı düşünecek ama vallahi atasözü deyince aklıma bu geldi.

koca koca binlerce, milyonlarca adam bunu "atasözü" diye bırakmış. hayır komik değilse komik değil de?

konuya dair bir çok üsturuplu atasözü yazılmış ama benim aklıma "ayşe fatma adı bir, karanlıkta tadı bir..." geldi...

angie şimdi özellikle bulup çıkardığımı düşünecek ama vallahi atasözü deyince aklıma bu geldi.

koca koca binlerce, milyonlarca adam bunu "atasözü" diye bırakmış. hayır komik değilse komik değil de?
Ne bu karga ile sarışının adı esmerin tadı var tadında özlü söz uydurmaca mı… fjksk
Ben duymadım hiç. Sen mi uydurdun fjjfjf

Ne bu karga ile sarışının adı esmerin tadı var tadında özlü söz uydurmaca mı… fjksk
Ben duymadım hiç. Sen mi uydurdun fjjfjf
kaynakçası nedir bilmiyorum ama aklımın bir köşesinde kalmış... fesat düşünme yinede, ismi cismi mühim degil bütün kadınlar güzeldir manasına geliyor :p

sen ağa ben ağa
bu inekleri kim sağa

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kaderle,nasiple fazla uğraşma! Maddi durumunu düzelt onlar seni kendisi bulur..bu da benden olsun

Rahmetli dedem çok söylerdi. Aklıma geldi.. her şeye bahane üreten insanlar için söylenir.
Biliyom biliyom haci. Osur osur ipe diz yada alismis gtte don durmaz falan da var tabi.
Allah rahmet eylesin karsim.

Eceli gelen köpek, cami duvarina işermiş.
Neden geldi bu simdi aklima?

Ben tehlikeli olan yanlis bi sözden bahsetmek istiyorum: 'Cin olmadan adam carpma'
Tehlikeli; cünkü yanlis bi ifade.
'Cin olsan da carpma' olmali dogrusu; kötülük,seytanlık gibi kavramlar kendi icinde sonsuz sonsuzluklari acar. Tanidiginiz her cinden daha cin, her seytandan daha seytan biri mutlaka cikar. Cinlik ve seytanlikta 'en' olunamaz.
Mercimek kadar akilla birini dansa kaldirmadan önce cok iyi dusunmeli.

Bana arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim.

Geri