Sözlük Hiçbir zaman haksız çıkmayan sözler, atasözleri, deyimler, deyişler

• Kullanıcı Oggy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Ben de onu diyorum neden çekiniyorsunuz zaten hepimiz yeterince ayıbız.
ayıplık ya da çekinmelik bir durum değil. alenen yazmayı tercih etmiyor olabilir miyiz? kişisel tercihimiz bu olabilir mi mesela? tamam, en çok sen küfürlü konuşuyorsun, en ağzı bozuk, en aykırı, en kural tanımaz sensin... 1-2-3 sana siri de aynı tepkiyi verdi. bana kalır ise fazla samimiyetinin olmadığı ya da sana o samimiyeti vermeyen kişilerle böyle diyaloglara girmemelisin.

ayıplık ya da çekinmelik bir durum değil. alenen yazmayı tercih etmiyor olabilir miyiz? kişisel tercihimiz bu olabilir mi mesela? tamam, en çok sen küfürlü konuşuyorsun, en ağzı bozuk, en aykırı, en kural tanımaz sensin... 1-2-3 sana siri de aynı tepkiyi verdi. bana kalır ise fazla samimiyetinin olmadığı ya da sana o samimiyeti vermeyen kişilerle böyle diyaloglara girmemelisin.
Valla yanlis bir sey demedim ama peki. Yani anlatmaya calistigim biz onu sansurlesekte yazdigimiz gercegini degistirmez. Gerci bunu sansur ve post silinmesi icin soyledim ama senin post'dan ornek verince kizdin sanirim pardon.

Valla yanlis bir sey demedim ama peki. Yani anlatmaya calistigim biz onu sansurlesekte yazdigimiz gercegini degistirmez. Gerci bunu sansur ve post silinmesi icin soyledim ama senin post'dan ornek verince kizdin sanirim pardon.
bu aralar böyleyim.... gergin....

C8RxU_CXcAANLM_.jpg

Hicbiri haksiz cikmiyor bence...bir kaci haric.

Isedi mi sel,ossurunca yel aldirir.

süreyyayı görünce aklıma geldi.......

hemşeri hemşeriyi gurbette şey edermiş........

üzerine sosyolojik tez yazılsa yazılır şu sözün....... o kadar gerçeklerle dolu bi söz.......

Alışmış kudurmuştan betermiş.

herkes g.tten bahsetmiş

öyle g.te böyle *****

çıkı çıkı

(
)
(
)

Sen sağmayacağın ineğe ot vermezsin.
Halk deyişi olabilir bu. Nerede gördüğümü unuttum.

Geri