Hiç görmemeniz gereken bişeyi gördünüz mü ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
gördüm ama ne gördüğümü başka kimsenin bilmemesi gerekiyor. o yüzden ne gördüğümü yazamam kusura bakmayın.
ama çok acayip bişey. aman tanrımlık bişey

Daha çok yeni dün oldu : ) Kaza kurşunu gelen mesajda gördüm , sildi hemen falan filan da görmüş bulundum : )

Saf bir şey zaten ya, atçaktım yazan birisinden ne kadar dikkatli olmasını beklersin.
ay ne kazası canısı sen gör diye atmış besbelli:))))çiçeğime böcek ol istemiş kıza yüz vermemişsin:))) ay ne attığını ben de merak ettim:)))))))))

Vay be millet neler neler görmüş shshs

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Hayır biskolata erkekleri varken siz kimsiniz yani :X bu ne cüret!

Kıskanmayalım rica ediyorum Sjsjsj

ben degil de, akrabalardan birileri, rahmetli babaannemi ve dedemi ziyarete gitmis. kapiyi calmis beklemisler ve kimse acmayinca, uzun da bekledikten sonra, kendileri (anahtar kapidadir. zaten koy ortami ve sadece tanidik var) iceri giris yaptilar. sonra bu hadsiz akraba misafirleri, bizimkileri kimsenin kimseyi gormemesi gereken sekilde gormusler. bir de bunu anlatiyorlar diger akrabalara. ben duyunca ''ula size ne? hata sizde.'' diye icimden gecirmistim. birileri kapiyi acmiyorsa, iceri buyurmayin. cidden bi sinir oldum. su an yazarken bile sinir oluyom. salaklar.

dedecum & nenecum, helal olsun size. ben kaciyom burdan

• Beğen
Gorduysem gormem gerektiginden .d

Ama raaad olun gormedim .p

Eski sevgilim bir il milli eğitimin muhasebe müdürüydü, bir gün yanında boş boş oturuyorum.

Neyse geçtim masanın arkasına, kağıtları falan düzenliyorum. Gözüme bir kağıt ilişti.
Müfettişlerin teftişlerindeki yolluk ücretleri:)
Bunu görmem yasaktı ama öyle bir ücretleri vardı ki sadece yolluklari benim maaşımın 4 katıydı. Şok olmuştum.

• Beğen
arkadaş ortamında sözlü olarak üstü kapalı birkaç kez dile getirdiğim ama burada yazamayacağım şeyler gördüm. ağır sonuçları olur.

Geri