Hiç görmemeniz gereken bişeyi gördünüz mü ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
resime trojan virüsü gömüp msn ve skype yazışmalarında tıklattırıp mailime yönlendirdiğim yazışma raporlarında herşeyi gördüğüm doğrudur:emoji_v:
aslında görmek istemediğim değil görmek istediğim şeylerdi kvskshskv
Seni kınıyorum!

@wiltord, bakma illegal işleri bende severim Ama hiç yapmadım Sjsjsj

Evli bir kadının başka bir erkeğe yazdığı aşk mektuplarını okumuştum. Okuma yazma bilmediği için gelinin kayınvalidesi mektupları bize getirmişti ne diyeceğimi bilememiştim.

Birgün alışverişe giderken yaşım 20 falan ormanlık bir alandan geçiyordum o alanın içinde kazılmış fakat yarım bırakılmış bir temel vardı ordan geçerken bir adam ve kadının hızlı hızlı elbiselerini çıkarttıklarına ve seviştiklerine şahit olmuştum. Çok tuhaf hissedip kaçmıştım ordan hızlıca : )

Birgün alışverişe giderken yaşım 20 falan ormanlık bir alandan geçiyordum o alanın içinde kazılmış fakat yarım bırakılmış bir temel vardı ordan geçerken bir adam ve kadının hızlı hızlı elbiselerini çıkarttıklarına ve seviştiklerine şahit olmuştum. Çok tuhaf hissedip kaçmıştım ordan hızlıca : )

Ormanlik bi alandan alisverise gitmek .p

@wiltord, bakma illegal işleri bende severim Ama hiç yapmadım Sjsjsj
ilgi duyma boşver kvjsks
aslında öğrenmek istediklerimizin yanında yoğunlukla öğrenmek istemediklerimizi görmüştük
gün gün raporlar geliyor pc vs mobilden yazdıkça
yazışmalar hatlar karıştı bir ara inanılmazdı
konunu baltaladım bye bye butterfree

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Kafasının güzelliğinden tuvalette ki klozetin üstünde belden aşağı çıplak şekilde uyuyan bir müşterim olmuştu. Kalk diyorum adama tamam diyor kafasını koyup geri yatıyor. Lan bari kalk donunu çek geri otur klozete. Ne yaptımsa kaldıramadım. Adam tam 2 saat boyunca belden aşağı çıplak şekilde oturmuştu o klozetin üstünde..

Lisede bir öğretmenin gaz çıkardığını duydum sonra göz göze geldim. Utandım sanki ben yaptım niye utanıyorsam. Tutamayacaksanız öğretmen olmayın xnxnxndnxncnn

O duymamamız gereken bişey değil mi canım..
.

Daha çok yeni dün oldu : ) Kaza kurşunu gelen mesajda gördüm , sildi hemen falan filan da görmüş bulundum : )

Saf bir şey zaten ya, atçaktım yazan birisinden ne kadar dikkatli olmasını beklersin.

Ekli dosyalar

• B47A2D3A-E182-4A74-9C58-DCF49426B0AA.jpeg
    B47A2D3A-E182-4A74-9C58-DCF49426B0AA.jpeg
    152.3 KB · Görüntüleme: 14
Zabaa zabaaa bu ne merak .p

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
Geri