Hiç görmemeniz gereken bişeyi gördünüz mü ?

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Soru - Cevap
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
biz görüldü atanlardan değil direkt gösterenlerdeniz.. ısrarla da bir şey yollayan gönderen değil direkt masaya vuranlardanız. her daim masadayız.

bebeğim gel, locadayız. BuM

Serce sende mi gorulmemesi gereken vir dayi gordun

• Beğenmedim
Tepkiler: ne
biz görüldü atanlardan değil direkt gösterenlerdeniz.. ısrarla da bir şey yollayan gönderen değil direkt masaya vuranlardanız. her daim masadayız.

bebeğim gel, locadayız. BuM
Acaba siz de bir gün böyle bir şeylere ilham olur musunuz be? Aleminki en azından konu açtırıyor, siz kendi aranızda konuşuyorsunuz jdhdjd

Keşke öğrenmeseydim dediğim oldu.
-Deli sevmiş gibi meraklı olursan normal,ağlama.

Ay gördüğüm de oldu şimdi hatırladım.
Niye hatırlattınız

• Kahkaha
teyzemin eşini s*çarken görmüştüm, hep aklıma bu gelir. boşandıkları için rahatım. geçen yaz kızının düğününde 20 yıl sonra karşılaşınca bi kötü olmuştum ama atlattım.

Arkadaşın po*nosunu gördüm.

teyzemin eşini s*çarken görmüştüm, hep aklıma bu gelir. boşandıkları için rahatım. geçen yaz kızının düğününde 20 yıl sonra karşılaşınca bi kötü olmuştum ama atlattım.
Halka açık bir yerde mi yaptı acaba : D

Nişanlı bir kız vardı. Telefonunda bir ayara bakmamı istemişti. Nişanlısı ile olan 18+ mesajlarını görmüştüm.

Hiç ilginç bir şey gören yok, herkesin her gün gördüğü şeyler bunlar.

resime trojan virüsü gömüp msn ve skype yazışmalarında tıklattırıp mailime yönlendirdiğim yazışma raporlarında herşeyi gördüğüm doğrudur:emoji_v:
aslında görmek istemediğim değil görmek istediğim şeylerdi kvskshskv

• Beğenmedim
Geri