hiç görmediğim birine aşık oldum

Konu sahibi son olarak 4626 gün önce görüldü
ben forumda hiç görmediğim birine sadece yorumlarından yola çıkarak ,smileylerine bakarak hayal gücüme bırakarak çok aşık oldum ona açılamıyorum bana da yol gösterin :p

Kimmis o ya, aranizi yapalim hemen :p

Alamanyadan çiklota söylede bunu çay bahçesinde çiklotamızı yerken tartışalım

Ne saf insanlar var ya.

Gitme işinden vazgeçtim. Ocak Şubat gibi kış tatilinde gelecem diyor. Dediğiniz gibi su akar yolunu bulur. Beklemeye devam. Ama en kötüsü her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Zaten 2 yıl sonra temelli gelcek hep yanımda olcak. Fake değil bu arada görüntülü konuştuk. Bide sevgi yok diyenler vardır. İnsan birini kaybetme korkusundan ağlar mı. hüngür hüngür ağladı karşımda. Seviyoruz usta

Aşkım aşkım aşkım.. başlicam aşkınıza...

15 temmuz 2016, herkes nasıl da o akşam olacaklardan habersiz geyik yapmış. çağrı, şu an neredesin kimlesin bilemem ama kız net olarak fetöcüymüş kardeşim. darbeyi önceden haber aldığı için türkiye'ye gelmekten vazgeçmiş. ayrıca alman falan değil bildiğin sarışın renkli gözlü yörük kızıymış. aksandan da mı anlamadın?

üzerine toprak atın şu başlıkların ne hortlatıyonuz.....

Ne oldu acaba çok meraklandım :d

Bi kızla tanıştım alman 1,5 aydır sevgiliyiz. Ama ne o beni gördü ne de ben onu. Ama kafa yapımız çok iyi anlaşıyoruz. Her neyse. Bu kız bana yazın Ağustos ta türkiyeye benim yanıma geleceğini söyledi. Sonra gelmesine yakın bana bahane mi diyelim yoksa harbiden öyle mi bilmiyorum babamla başka yere tatile gitcez dedi bizim iş yattı dedi. Sizce napıyım gerçekten de gönülden sevmiştim değil seviyorum da :/
nerelisin

cevap ver nerelisin bak hakkında öyle böyle konuşuyorlar

Kandirmis seni kardesim.
Ama sen de resmen beni aptal yerine koy demissin yani.

En güzel aşk zor olandır, şaka şaka hiç görmediğin birine aşık olmak ne ya saçma geliyor sori.

Bazı insanlar zihninde yarattığı bir hayale duygu beslemeyi "Aşk" zannediyorlar fakat bu sadece yoğun bir meraktır, kaldı ki karşına kimin çıkacağı ve tanıdıkça sevip sevemeyeceğin de tam bir bilmece...

Geri