hiç görmediğim birine aşık oldum

Konu sahibi son olarak 4619 gün önce görüldü
Bi kızla tanıştım alman 1,5 aydır sevgiliyiz. Ama ne o beni gördü ne de ben onu. Ama kafa yapımız çok iyi anlaşıyoruz. Her neyse. Bu kız bana yazın Ağustos ta türkiyeye benim yanıma geleceğini söyledi. Sonra gelmesine yakın bana bahane mi diyelim yoksa harbiden öyle mi bilmiyorum babamla başka yere tatile gitcez dedi bizim iş yattı dedi. Sizce napıyım gerçekten de gönülden sevmiştim değil seviyorum da :/

Sen git o zaman tatilden dönüşte bakalım gerçekten seviyo musun işte sana fırsat

Aklımdan geçmiyor değil ama ben ne almanca biliyorum ingilizce bile bilmiyorum. Türkçe yi zor konuşuyorum. Gitsem kalcak yerimde yok. O ailesiyle kalıyo. Burda en azından benim üniversitede ki evim var 1 hafta gelseydi kalcaktı :/

Gitme kardeşim bir kız için değer mi? Gelecekse o gelsin kız mı yok sana

Doğru söylüyorsun o zaman biraz para kasmak lazım gidiş dönüş bin lira civarında. Ve ben öğrenciyim :( zor ama imkansız değil

Ya kardeşim hiç bişey bilmiyosan git dikil karşısına aslanlar gibi göğsünü gere gere her havzun dibaynı de gel hiç mi taktik bilmezsin ya

Ya abi valla aklım da karıştı gitme diyince. İlk defa bu kadar iyi anlaştım bi kızla. Sesi, gülüşü, düşünceleri, sevdiğimiz şeyler olsun her yönüyle mükemmeliz sadece mesafeler işte. Ve üstüne bu gelince içler acısı oluyor. İlk defa da 1-1.5 ay ilişki yaşadım. Bağlandım gibi :(

Sevdik bi kere. Yarım kalmak istemiyorum da. Doğru yoldamıyım bilmiyorum. Karman çorman oldum. Belki gelse dicem Bu kızla olur evlilik bile olur ama gelicem deyip 2-3 hafta sonra başka yere gidicem demesi çok çok kötü :(

Kardeşim yaşın kaç bilmiyorum ama dostların ile vakit geçir uzak dur bir insanla uzaktan konuşarak, yazisarak güzel anlaşabilirsin ama görmediğini belirtmişsin önce bi gör bakalım ne hissedeceksin gitmek işini kafandan çıkart.

Oylama yapsak? Gidiyim mi gitmiyim mi? seviyorum o da seviyor. Babası çok ısrar etmiş. Ve haftalardır bunun kavgasını ettik dedi. Gönül bağlamış o yüzden öyle oldu dedi

camerada vs görüşüyor musunuz peki?
şimdi gelmezse daha sonra gelme imkanı mevcut mu?
kalbinin sesini dinle git derim ama 1.5 ay çok kısa zaman ya gittiğinde karşında kimseyi bulamazsan?

Yaşım 19 abi de. Yani işte insan bazen dibindeki değilde ta bilmem kaç km uzak ta ki insanın sesinde huzur buluyor resimlerine bakıp özlüyor aşık oluyor. Aşk mesafe tanımaz derlerdi inanmazdım. Harbiden de öyle. MAMA dediğin gibi gitme konusu biraz uçuk bi fikir. Bide tüm hayallerim suya düştü böyle olunca. Hayattan soğudum resmen. Oysa ki ne kadar çok heveslenmiştim. Sevdiğim kızla el ele gezmek dolaşmak Vs.

Taa Ocak ve ya Şubat ta tatili var. O zaman gelicem diyordu. Tabi ne kadar doğru bilmiyorum yine . Derseniz ki zamana bırakın. İyice bağlancam acı çeken ben olcam. Ama onunda beni sevdiğine inanıyorum kıskanıyor durduk yere kızıyor trip atıyor. Yalan söyliceği aklımdan geçmiyor. Aşk zor şey usta.

WhatsApp ta her gün sesli konuşuyoruz. Camera da konuşmadık henüz

Arkadaşımın biri şehir dışından bi kızla tanışmıştı. Kızı hiç görmeden sadece telefonda konuşmalarla etkilendi falan. Kızı istanbula getirtti mi? Buluşmadan sonraki yorum içler acısı
"Kardeşim bahtsız bedevi şansı bendeki, kız şaşı :liv: " dikkat et böyle bi karakterin varsa önden bi resim iste bence

Peki kızı gördün beğenmedin -) ne yapacaksın

Beğenmiceğimi sanmıyorum. Öncelikle benim için karakter önemli. Tabi tip te önemli ama karakter ağır basar. Birde bana 150 kadar resim yolladı hepsi de normal ve gayet güzel bi kız. Her şeye değecek bi kız. Hani Teoman diyor ya bazen bir an için ömür bile verilir diye..

Geri