hiç görmediğim birine aşık oldum

Konu sahibi son olarak 4619 gün önce görüldü
Evetttt öperim. Ben onu sadece kendisi olduğu için seviyorum. Dişi kahverengi olsa kaç yazar.

Abi anlık resim at diyorum atıyo. Fake olsa atabilir mi. Mesela diyorum ki yan profil den çek diye atıyo :)

İsmini yazdır bi de fücudunun bi yerine öyle atsın başka türlü sen olduğuna inanmam de. Bence fake çünkü

Haaa aynen yandan önden üstten arkadan her türlü :))) hey Allahım. Harbi akıl verin ya

Veriyoruz işte daha önce ilişkin oldu mu bi kız götürdün mu hiç

Yalan yok götürmedim. Ben zaten aşk adamıyım. Öyle 2dk zevk için kızın hayatını karartmam. Evlendikten sonra düşünülür.

-)))) iyiymiş kardeşim ben de aşk doktoru m.ö

Doktor bey bunun ilacı yok. Adamın bi tarafından kan alıyorlar be. Şaka maka bi yana kötüyüm ya :/

almanyadan sevgili mi olur, daha neler çıkar karşına takılma

Okulu bitince Türkiye ye yerleşcek. Beklesem mi beklemesem mi bilemedim. Yalan söylüyor gibi ama bilmiyorum iştee. Aşk kötü bişey ya

Sen bu kızı sevmiyorsun kızla bir şeyler yaşama ihtimali hoşuna gitmiş.
Sevsen buraya gelip konu açmazdın oda sevseydi babasina başka planları olduğunu söylerdi.
Açıkçası kız senden vazgeçmiş bence sende olayları daha fazla dramatize etme

Okulu bitince Türkiye ye yerleşcek. Beklesem mi beklemesem mi bilemedim. Yalan söylüyor gibi ama bilmiyorum iştee. Aşk kötü bişey ya

Kardeşim, bu yaşlarda pek bir şey göremiyor insan. Kendimden örnek vermem gerekirse, 17 yaşlarında İstanbul'da görüp tanıştığım kız, tanıştığımızdan 1 ay sonra İzmir'e taşındı. Ama etkilenmiştik birbirimizden bir kere. Dolayısıyla İzmir - İstanbul arası ilişki yaşamaya başladık. Ben onun yanına gidebilmek için okuldan sonra çalışıp para biriktererek, hayatımın ilk uçak yolculuğunu yaptım. İzmir - İstanbul arasındaki o mesafe bizi çok etkilememişti.

Üniversite seçimimi de sırf ona yakın olabilmek için Manisa'da hiç haz etmediğim bir bölümü okuyarak yaptım. Allah'tan üniversitenin futbol takımında olduğum için torpille geçirmişlerdi yoksa okuduğum bölümle alakam yoktu. En kötüsü de Antalya'da çok istediğim Rekreasyon bölümüne gidebildiğim halde onun için gitmemiştim.

Sonraki senelerde kızın üniversite seçimlerine sıra geldiğince "Ben geleceğimi sana göre şekillendirecek değilim." cevabıyla karşılaşmıştım. Hey gidi hey, gençlik işte. Hayatımın en heyecanlı olması gereken 4 yılını, büyük bir tecrübeyle geçirdim.

Şimdi sana, yapma etme desek te yaşının gereğince içinden geleni yapacaksın. Bana kalırsa gitme/ yapma. Ama tecrübe kazanıp insanlara güvenmemeyi öğrenmen için de gitmen gerekebilir. İçinden ne geliyorsa onu yap. Gidersen, en azından seni saflıktan kurtarır.

Geri